Aleksić: Koluvija ubeđen da neće odgovarati, glumi nonšalantnog influensera

Ostavite komentar


  1. I dalje se opozija bavi aferom Ivanjica. Dokle više da obmanjujete narod lažima i prevarama. Bljak.

  2. Ja da se nalazim na njegovom mestu ne bih izlazio iz podruma bez prozora
    Niko nikog nepusta bez razloga

  3. @Tanja
    Ne znate da nije Ivanjica nego Jovanjica? Šta joś ne znate ako mogu da pomognem? Mora da je sendvič sa „salatom“ iz Jovanjice bio fantastiĉan, takoreći neverovatan, a sad nema? Stvarno nije lepo od njih, jelda?

  4. Gasic stiti I Veselinovica. Nije Kuluvija jedini. A I Makragica iz Krusevca
    Ima ih Jos puno to je gadna organizacija koja rastura zemlju.

  5. Policajci koi menjaju iskaze.
    Prvo krenuli od Andreja pase naprasno posle par godina setili da nije Andrej nego Gašić. Ako potraje proces možda se sete daje neko od opozicionih lidera.

  6. Samo ova desavanja u normalnoj drzavi bila bi dovoljna za opoziv presednika i svih ostalih uz podizanje krivicne odgovornosti, ako se tome doda Kosovo + zaduzenost zemlje 35,5 milijardi evra , rasipanje i pljacka na sve strane, kriminal i rasulo istitucija,rasprodaja svih resursa drzavne imovine ,krada novca kroz projekte od znacaja ..itd…

  7. Bravo za časne i poštene policajce ! Da je takvih više kriminala skoro da ne bi bilo ! Svi znamo ko stoji iza najveće plantaže marihuane u Evropi !

  8. Dok su god ovi na vlasti relativno je siguran ,ali ako je pametan već bi sad trebao da traži neki Paragvaj i slično .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.