Ambasada SAD: Građani su slobodni da pokreću inicijative

Nakon pokretanja peticije za uklanjanje spomen-ploče zahvalnosti za donaciju američke vojske, vlade i naroda sa ulaza niške Klinike za kardiohirurgiju

Ostavite komentar


  1. Ovu sramnu ploču, koja je dokaz neverovatnog „humanizma“ ili, da budem precizniji i pošteniji, američkog licemerja, kao najveću sramotu, posle onih bombi sa osiromašenim uranijumom, treba pod hitno ukloniti sa zgrade. Njeno uklanjanje će biti dokaz da smo još uvek zadržali delić zdravog razuma i da, moralno, nismo do kraja propali

  2. Skinite plocu, ali vratite i pare Amerikancima, … a kada se ponovo pojave da vas „velikodusno doniraju“, nemojte da prosjacite, nego ih zamolite da svoj novac zadrze i umesto toga posalju nekoga da pocisti smrt i unistenje koje su u Srbiji ostavili! Pokazite malo karaktera i ponosa!!!

    1. Donaciju im niko nije tražio tako da se ne radi o nikakvom „prosjačenju“. Zar mislite da smo dužni dželatima da ljubimo skute samo zato što su nam udelili „lilihip“?

  3. Dok režim priča o potrebi razvijanja što boljih odnosa sa SAD, istovremeno se radi na razvijanju mržnje prema ZAPADU I SAD. DVOLIČNA, ŠIBICARSKA POLITIKA, NA ŠTETU SRBIJE.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.