Ambasada: SAD zabrinute zbog odluke o istragama NVO i medija

Ostavite komentar


  1. Nadam se da nas SAD ne ohrabruju da selektivno poštujemo Ustav u kome piše da je KuM neotuđivi deo teritorije Srbije.
    U protivnom izgledalo bi kao da su SAD dvolični licemeri a oni to nisu… jel’ tako?

  2. Ambasada Amerike u Beogradu,zajedno sa ambasadorom i njegovim zamenikom javno podržava režim u Srbiji u svim njegovim nezakonistima i kršenju Ustava,Posebno je to primetno od dolaska sadašnje garniture američkih diplomata.Čak su javno podržale vladajući režim na poslednjim(katasrofalnim)izborima,okrivljujući i napadajući opoziciju što bojkotuje izbore.Videćemo kolikom će ovo upozodenje uticati na Vučića da stopira istrage ?Kontrola finasijskih tokova novca je opravdana,ali skrivati se pod izgovorom da je reč o terorizmu i teroristima je strašna(ali se računalo da će to proći kod stranaca,a posebno kod Amerikanaca)?

  3. Neki mediji i neke NVO su trojanski konji, svojevrsno oružje protiv države , naročito oni koje finansiraju stranci i domaći tajkuni . Amerikanci imaju posebnu agenciju koja se bavi kontrolom i proverom rada NVO i medija, a zabrinuti su za Srbiju. Već vidjeno, sada već degutantno, licemerje.

  4. Ambasadore, zakon je isti za sve gradjane Srbije. Cim ste Vi ovako reagovali, ima tu m7utnih radnji, za koje i Vi znate.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.