Ambasada SAD: Zbunjuće što mediji nude prostor čoveku koji je pretio novinarima

Ostavite komentar


    1. Zbunjujuće je to što se ti potpisuješ američkim nazivom za goniča stoke , mada bi ti bolje pristajao bukvalni srpski prevod čovek krava ili bolje čovek vo.

      1. Idi bre Perice… Odavno se ne nasmejah ovako… Ovako duhovit covek mora biti i vrlo inteligentan…

  1. Kako skače američka ambasada kada se razotkrivaju mutne radnje njihove Si En En ispostave u Beogradu i Bete. Odkuta ambasadore Skote znate da nije tačno,jel Vam to javio NUNS i NDNS. I ostavite nas na miru, ne mešajte se u urtedjivačku politiku srpskih medija, pogledajte bolje šta rade vaši mediji (Njujork tajms,Sinenen,Vašinton post) prema Trampu i njegovi odgovori – direktni,što bi se reklo u Srbiji – „djonom“. Zato ambasadore, prošlo je vreme kada su vaše diplomate nogom otvarale vrata vlade( svedočlenje jednog od prvih ambasadora posle 5.oktobra), ovo nije kolonija ni vaš protektorat. Usmerite poglede na jug, na vaše „mezimče“ – KiM.

    1. Mutne radnje kao kad soma loviš na bućku. Da li si ti slušao šta je taj izjavio u intervu na O2? Da si slušao znao bi da je taj kao navodno prijatelj Ćosiću i da mu zamera na ne objektivno izveštavanje N1. Kakve mutne radnje, njega je Ćosić prijavio i urednik Bete jer ih je uznemiravao. Predstavio se kao neki CIA lik. Čoek debilko.

  2. Gledao sam taj intervju. Čoveku fali daska u glavi. On zove Ćosića da mu kaže kako nije u redu izveštavanje N1, onaj dan kad je bio upad u RTS. Pa je dalje svašta lupetao. Glumi da je bitan i da svašta nešto zna, u fazonu dosije X. Čovek je vrbovan od strane režima da bi se zavrtela neka retardirana priča da bi se urednici provlačili kroz blato. Klasičan topli cez. Režim je zagrizao debelo u devijaciju. Sve više se gube i zatvaraju u samoizolaciju. Bukvalno mi se prisere kad ih čujem na TV sa jeftinim pričama za jeftine karte ovih što cirkaju pivo ispred radnji i ne znaju šta će sa sobom.

  3. Pošto je zbunjujuće, da vam objasnim: zalivali ste i negovali SNS diktaturu tokom celog njenog razvoja. Ukazivano vam je na to, baš kao i Evropskoj Uniji. I sada je biljka porasla, daje svoje otrovne plodove na koje niko više neće ostati imun, pa ni novinari, ni Amerikanci, baš niko.

  4. Ako je tacno da se doticni predstavljao kao sluzbenik americke administracije, kako je naveo Cosic, zasto ga Ambasada ne prijavi zbog laznog predstavljanja. Tako ce biti jasno o kome i o cemu se radi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.