Amerika, film i nasilje

Ostavite komentar


  1. Da to je Amerika….
    Ali mene zanima zašto RTS 30 g prikazuje te filmove „klanje, ubijanje“ na prvom programu svako veče? Da li su razlozi politički? Da li zato da kod naroda stvori omrazu prema SAD? A kakv je uticj na mentalno zdravlje našeg naroda (koji to gleda) to RTS (vlast) ne zanima….?

  2. „Američki reditelj Džon Karpenter (72) filmovima Bekstvo iz Njujorka (1981), Bekstvo iz L.A. (1996), Robokap i Trkač (oba 1987), Predator (1990) i Sudija Dred (1995) najavljuje američko opadanje. On se nikad nije libio da uđe u političke teme.“

    John Carpenter nije režirao Robokapa, Predatora ni Sudiju Dreda.

    Autor teksta je ovime pokazao osnovno neznanje o istoriji filma i površan pristup temi. Posle navedenog pasusa ne potrebno je nastaviti dalje čitanje teksta.

    1. @fiken Zapanjen nad ovakvim ne znanjem potpuno sam smetnuo sa uma prepircavanje filmova … A primetio bih da je autor teksta na osnovu zadnje recenice u tekstu naklonjen Trumpu… hahahaha

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.