AMSS: Pojačan saobraćaj drugog dana Božića 1

Drugi dan Božića pored jakog mraza i pravih zimskih uslova vožnje doneo je i pojačan saobraćaj na svim putevima, a posebno onim, koji vode ka većim gradovima iz pravca svih turističkih mesta i skijališta u Srbiji, javljaju iz Auto moto saveza Srbije.

Na auto putevima i putevima I i II prioriteta pojačan je intezitzitet saobraćaja, na NR Bubanj potok u smeru ka Beogradu vozila se zadržavaju oko 60 minuta, a slično je i na naplatnoj rampi kod Preljine na Ibarskoj magistrali, gde se večeras iz pravca Čačka ka Preljini stvorila kolona duga par kilometara i samim tim vozila usporeno prolaze kroz naplatnu rampu. Na ostalim naplatnim rampama pojačan je broj vozila, a zadržavanju su bila u intervalu od 10-15 minuta.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima beleže se sledeća zadržavanja: na GP Batrovci sa Hrvatskom na izlazu iz zemlje vozila se zadržavaju oko 120 min, na GP Šid na izlazu iz zemlje 60 minuta, na GP Sot na izlazu iz zemlje 60, na GP Sremska Rača sa BIH na ulazu u zemlju zadržavanja su 60 minuta. Na GP ka Mađarskoj na Horgošu, Horgošu II na izlazu vozila se zadržavaju oko 60 minuta, na GP Kelebija na izlazu iz zemlje 90 minuta, dok je na Bačkim Vinogradima vreme čekanje oko 120 minuta, takođe na izlazu iz Srbije. Na ostalim GP isto je pojačan broj vozila, a zadržavanja su do 30 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari