AMSS: Produženje registracije vozila obavezno i u vreme vanrednog stanja

Ostavite komentar


  1. Vido sam obavestenje na rts od strane vase da je obaveza registracija vozila ,pa bi hteo da pitam ja imam problem pogresena mi je boja auta i nalepnicu nesmeju da mi daju na tehnickom vec idem u sup da je uzmem .u saobracajnu mi ubaceno E6 ZELENA METALIZE ,a koliko sam ih razumeo treba B6 ZELENA METALIZE. poslao sam i upit upravizaupravne poslove i odgovor ne dobijam s postovanje hvala.

    1. Skinite aplikaciju Zakaži Tehnički i rezervišete termin koji hoćete. Ja sam rezervisao, usluga je besplatna. Ko će da se mlati sa zvanjem i sa odlaskom do tehničkog sada.

    1. Imam preko 65g. Moj sin je onavio tehnicki pregled
      i osiguranje ali nalepnicu za automobil nije dobio zbog mojih godina. Da li se zna da li i kad ce mo je moci podignuti, kad ne rade ni notari koji bi mogli obaviti izradu ovlascenja da se to obavi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.