Ana Brnabić opet napada medije, tvrdi da je „brutalno“ napadnuta Vučićeva porodica

Ostavite komentar


  1. Tuži ih sudu i dokaži sve to činjenicama – ako možeš. Tako se to rešava u civilizovanim zemljama.

  2. U pravu je, napadnuta je VUčićeva porodica! Ali ne ona najbliža, nego mafijaŠka, samo je to zaboravila pomenuti! Italijanska porodica na srBski način!

  3. Cudi da Ana Brnabic,birotehnicarka po zvanju koje je dobila po zavrsenom koledzu ne prestane da izmislja i napada sve medije koji profesionalno obavljaju svoj posao i pokusavaju da neuredjenu pravnu drzavu promene u uredjenu.Ne cudi sto Ana Brnabic napada profesionalne medije i opoziciju jer je to nacin da se dodvori svom sefu do kog joj nije toliko stalo koliko do funkcije koju bi joj njen sef dodelio.Navedena je navikla na udobnu fotelju i funkciju koju ni po kakvom osnovu ne zasluzuje.Savet Ani Brnabic je da primeni „Cutanje je zlato“ ako zeli da bude pametna.

  4. Ana sredjuj izbornu listu i sve ostalo!!!
    Mani se ovoga to su stare vesti!
    Davno bila prva milijarda.
    Izbori!!! Na posao!!!

  5. A da ti malo radiš ono za šta te plaćamo? Nisi plaćena da se obračunavaš sa opozicijom ni slučajno. Ali kao što vidim, ti vodiš rat protiv nje i to nije nikako dobro, sram te bilo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.