Ana Lalić: Moje pisanje potvrđuje sve više zaraženih medicinara u Srbiji

Nastavljaju se napadi prorežimskih medija na novinarku portala Nova.rs

Ostavite komentar


  1. Možda su naši lekari proširili virus korona na ostalo medicinsko osoblje u celom svetu? Sve je moguće! Da vidimo jednu stvar. Da li je u KCV više zaraženih nego u ostalim kliničkim centrima? Ako jeste, možda je Ana u pravu, ako nije, Ana laže. A ovakve zaključke „progutaju“ samo antibotovi i Danasovi novinari. Videćemo da li je isti slučaj sa administratorima!

    1. Da li to otkrovenje o kojem ti pricas menja tezinu problema o kojem je pisano? Ja verujem da je situacija losa sirom Srbije i u mnogim zdr.centrima primarne, sekundarne i tercijalne zastite. To je problem. KCV je samo vrh ledenog brega.

  2. Da je pisanje Ane Lalić istinito, svi zdravstveni radnici u KBC Vojvodina već bi bili zaraženi.

  3. Zarazenost medicinskog osoblja u celom svetu od korone virusa je evidentne, jer je njihova profesija u vreme pandemije prakticno najugrozenija, pa bi Ana mogla da nas izvesti o stanju zastite iz nekih bolnica van Srbije, jer valjda i tamo ima svoje „sigurne izvore informacija“.

  4. Sta je najtragicnije u ovom, kao i u svim slicnim slucajevima? To, sto svaka budala insistira na ispravnosti i tacnosti svojih idiotluka. Retko, ili nikada, cete sresti coveka koji ce reci; pogresio sam, bio sam u zabludi?! Insistiranje na gluposti je ovde pravi dokaz velike pameti?!

  5. Sve više zaraženih zdravstvenih radnika je rezultat njihovog svakodnevnog kontakta sa obolelim osobama, a da su njeni navodi tačni, do sada bi apsolutno svi medicinari bili zaraženi.

  6. Da, poštovana Ana i ja se osećam kao u izokrenutoj stvarnosti : ono što jeste i postoji za režim i sluge ne postoji.
    Apsurd je da tabloidi dokazuju tuđe lažne vesti.Ko o čemu …

    1. Jeste, ljuta sam na Reuters jer ne govore istinu. Plaćeni su od strane vlasti da daju lažnu sliku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.