Ante Tomić: Strašno je što se Novak nije vakcinisao i što širi gluposti

Ostavite komentar


  1. Tomic je carina u svakom pogledu, sto britkim komentarima, sto genijalnim knjigama u kojima rastace ovo nase balkansko drustvo.

  2. Znaci, po ovome, treba svi da ostanemo u kuci i da izlazimo iz kuce nikad? Jel je ta poruka svima koji Ante prenosi?

  3. Strasno je sto svi moraju da misle o svemu isto, lov na vestice u 21 veku verovatno izgleda upravo ovako…

  4. Gospodine Tomiću, svaka Vam je na mestu. Još da naučimo da čujemo istinu a oštro reagujemo na laži. Eh gde bi nam bio kraj. Ovako, kraja nigde ali dno dna vlada nama.

  5. Strasno je sto cenjeni Ante Tomic ne shvata da ce covecanstvo vrlo brzo biti vakconisano svaka tri dana da bi planeta bila stavljena pod kontrolu. Nikakve to veze nema sa javnim zdravljem a u suprotnosti je sa svim zakonima i deklaracijama o ljudskim pravima i slobodama.

  6. „Reilock
    12. januara 2022. u 17.02
    Znaci, po ovome, treba svi da ostanemo u kuci i da izlazimo iz kuce nikad? Jel je ta poruka svima koji Ante prenosi?“

    Da, kad je neko zarazen ili sumnja na to, treba da ostane u samoizolaciji, valjda je to svima jasno.

  7. Djokovic ne prestaje sa glupostima: piramide, joga, pogresno shvacen budizam i meditacija itd.
    Ali, zasto vakcinacija? Nesporna je cinjenica da su trenutno u najgoroj situaciji bas najvakcinisanije drzave na svetu: Izrael, Francuska, Nemacka, Holandija, Australija, SAD. S druge strane, Afrika nije vakcinisala ni 9 %, a nema narocitih problema….

  8. Je l zna ovaj lik šta je „medicinsko izuzeće“?
    Čak je i Sud Australije rekao da je taj papir potpisao prof.doktor.
    Novak je objasnio.
    On ne bi NIKAD ugrozio zdravlje dece.
    Jedino mu se može suditi u Srbiji što je bio sa maskom na intervjuu,
    mada sumnjam,
    jer u Srbiji je sve dozvoljeno.

  9. Cinjenice pokazuju da su veoma uspesne vakcinacije sa po 2, 3 i 4 doze iskorenile virus u Francuskoj, SAD, Izraelu, Nemackoj, Austriji, Holandiji, Belgiji i Australiji, koje sada vise da nemaju gotovo nijedan jedini slucaj….

    Ili mozda nije tako?

  10. „Zaista siri gluposti
    12. januara 2022. u 18.32
    Djokovic ne prestaje sa glupostima: piramide, joga, pogresno shvacen budizam i meditacija itd.
    Ali, zasto vakcinacija? Nesporna je cinjenica da su trenutno u najgoroj situaciji bas najvakcinisanije drzave na svetu: Izrael, Francuska, Nemacka, Holandija, Australija, SAD. S druge strane, Afrika nije vakcinisala ni 9 %, a nema narocitih problema….“

    Istina je da se u pobrojanim drzavama najvise siri korona, ali isto tako zahvaljujuci vakcini zdravstveni sistem nije pod tolikim pritiskom kao prosle godine kada je bilo manje slucajeva. Niko ne tvrdi da vakcina sprecava zarazavanje, vec tezi oblik i smrt. Sto se tice Afrike, tamo je stanovnistvo u proseku 20 godina mladje od evropskog i americkog + nema gojaznih, zato je i smrtnost niza.

  11. Ante kao i uvek potpuno u pravu.
    Zao mi je sto vise ne mogu da citam njegove kolumne u Jutaarnjem listu,a citao sam ih sa zadovoljstvom.

  12. BRAVO! Pravo u metu! No, na zalost, populizam i idolopoklonstvo ce opet prevagnuti…
    Nije ovo drzava ovo je kafana…

  13. Uh! Ovakav komentar mu nije trebao. Prvo da li zna da upravo se krenulo sa istragom Faučija i njegove umešanosti u ceo globalni haos i laboratoriju, a onda i sve oko toga je počelo da se baš ovih dana ponovo ispituje i nisam siguran da će informacije nekima prijati. Polako sa osudama a više sa podrškom slobodarskih razmišljanja.

  14. Prvo, nije u redu sto je Djokovica prozvao neobrazovanim. Naprotiv.
    Drugo, kada se pojavila korona ako je jedan clan porodice pozitivan i ostali ukucani su bili u karantinu.
    Trece, nas cetvoro u porodici smo svi imali koronu u razlicito vreme. E sad zamislite svi u karantinu?! Ispada da bi cele godine bili zatvoreni u kuci. A neko mora i raditi. Eto tako, korona se siri, nazalost.

  15. Šteta je što je zloupotrebljena referentna ustanova „Torlak“,koja je predano i udarnički nosila ogroman teret epidemije i vakcinacije ,zbog jednog bizarnog slučaja.Šteta je što je jedan dobar i funkcinalan elekronski sistem e-uprave uvučen u pojedinačnu ličnu korist,ostavljajući ružnu sliku „balkanske krčme“.

  16. POTPISUJEM SVAKU REČ GOSPODINA TOMIĆA! CEO OVAJ CIRKUS OKO NEPRIKOSNOVENOG PRVOG SVETSKOG TENISERA MOGAO JE BITI IZBEGNUT NAJOBIČNIJOM VAKCINACIJOM !!GOSPODSKI,MUDRO I ELEGANTNO!

  17. nisam antivakser ali neću vakcinu… Ako moram da se razbolim neka to bude slučajno a ne da sam umosim virus u telo… Moja žena se razbolela nekoliko dana po prijemu vakcine… Laž je da su simptomi lakši ako si vakcinisan.. Laž je da se od korone umire više nego od srca… Laž je da su svi umrli od korone a obdukcija nije radjena… Kad tad saznaćemo kolika je zarada farmaceuta od kako je korona izbila… Mnogo toga oko korone nije jasno… Posebno ova zatvaranja i državna presija nad gradjanima

  18. Potpuno se slazem sa svim! Mada je jasan razlog velosvetske sramote. Nikad bogatim (nije bitno kako je zaradjen ) novca nije dosta! Prost “detektivski” test:” Trazite novac”…

  19. Ne objavljujete komentare. Sram vas bilo. Orimila sam.vakcinu i nakon toga mogla da unrem

  20. Svaka ti cast brate sto si ovako lepo srocio istinu . Samo pametni i obrazovani ljudi ce te shvatiti . A takvih je danas malo u Srbiji …

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.