Antić: Ne damo da se gazi vojska

Održan Protest Vojnog i Policijskog sindikata ispred Vlade, a preko puta zgrade Vlade kontramiting SABOR-a

Ostavite komentar


  1. Ne cuju oni glas naroda.Istovremeno ministar policije Nesa iz Beograda urla na Sasu Jankovica i naziva ove proteste izmanipulisanim umesto da sedne i saslusa ljude.Tako se ne ponasa odgovorna vlast.Ovo nam svima govori da ce svako suprotno misljenje pojedinca,grupe biti ignorisano sto je jednostavno receno ponizavanje vlastitog naroda koji ih izdrzava na njihovim funkcijama.Ako je vrh drzave autistican sta ocekivati od onih njihovih podanika koji su na polozajima na nizem nivou.Domino efekat je ono sto narod treba svojim razumom da primeni.

  2. Ize““m ti zivot. Sve je otislo do vraga. A nama sve bolje. Sve cveta.
    Sve je otislo do vraga. Cuvena srpska i uvek ponosna vojska evo dosla u situaciju da strajkuje. Posle stotinugodisnje mucne i slavne istorije.
    I na jednom Nebojsi se zadesi da pljuje po toj vojsci, kao da je strana.

  3. Ako Vojni i Policijski Sindikat podrzi samo 2000 ucesnika sa sve "Ne davimo Beograd", Borkom Stefanovicem i novinarsko klikom to nije protest protiv nikog vec protiv samog sebe, jel od Milion pripadnika Vojske i Policije ako na proteste izadje njih hiljadu bes podrska sa strane to je 0,01% nezadovoljnih. Da se ne zaboravi da u Vojski i Policiji ima vise od hiljadu sindikalnih podruznica, a isto toliki je i broj sindikalnih vodja. Prica o demonstrativnom skupu je propala pre nego sto je pocela.

  4. Kako nije sramota onog kvazi doktora da na TV priča onakve gluposti. Pa ovo je 21-vi vek. Svako dete preko mobilnog telefona prati internet. Da li se ta SNS može da opameti da građani Srbije nisu pali sa kruške. Laži, bezakonje i plajčka građana je preovlađuju zanimanje uposlenih članova SNS u državi Srbiji. Naplaćiju porez bez Rešenja. Umanjuju penzije bez Rešenja. Ustavni sud ne sme da kaže ništa protiv pljačke građana. Pravosuđe kobajagi nezavisno ali samo od građana. Šta sudije pišu u presudama to zdrav um ne može da prihvati. Bio sam na protest i žalim one mlade ljude. Umesto da sa porodicama i decom provode slobodan dan, oni na temperaturi ispod nule i na Košavi koja ledi kosti stoje mirno na ulici i traže svoja prava. Obišao sam i kontra mitig. Ti ljudi su tamo došli a da ne zanju zašto su tu. Neko im je platio dolazak i zašto bi ih bilo šta drugo interesovalo. Samo postavljeno ozvučenje govori da to nije spontani skup. I to je bruka i sramota partije na vlasti SNS.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.