Antić: Vojska od septembra na ulicama

* Vojsku Srbije je u protekle dve godine napustilo oko 3.000 pripadnika
Zbog sve teže materijalne situacije predsednik Vojnog sindikata Srbije najavljuje

Ostavite komentar


  1. Da nije ovo samo izgovor i priprema za "vojnu huntu" i izvodjenje vojske na ulicu, kad AV pocne da gubi na izborima i kola krenu nizbrdo za njega?

  2. Za one koji žive na državnim jaslama uvek isto pitanje. Što ne pokrenete svoj biznis? Naravno, svi znaju odgovor. Nesposobni su!

  3. Samozvani sindikalac, samozvanog sindiksta, uzima za svoje rovarenje po VS debele pare, a dobro se zna ko podržava ovakve samozvance.

  4. @skorpion: nisu nesposobni, nego nam je zemlja u srednjem veku, pazi kada sposobne,velike svetske firme, iako bi dobile 10000e po radniku a plata je 200e,bile oslobodjene poreza,dobile za dz zemlju, nece da dodju ovde. Dolaze samo kol centri i firme koje se bave zavrsnom doradom u proizvodnji kablova, tj.firme koje mogu za 5dana da napuste zemlju sa svom optemom za proizvodnju

  5. Ne lipši magarče do zelene trave. Ma krenite ipak od proleća naredne godine.

  6. Postovanje i podrska. Sa ovim ko vlada i kako, svako elementarno normalan je ponizen a i najdirektnije ugrozen, ukinut je moral i istina…ne smem pomisliti sta je kao logicns posledica sledece.

  7. @Ko god
    Pa nemojte tako, administratora interesuje šta o ovoj temi misli oštroumna Hedona.

  8. To se događa sa svakim resorom, ne samo sa Vojskom i Policijom, kada na čelo istog dođu nestručni, nesposobni i još uza sve indoktrinirani i instruirani da postupe po zahtevu NATO dirigenata i svih koji Srbiji ne misle dobro. Od Tadića kao MO pa nadalje planski i sistematski se ne samo urušava već uništava Vojska i odbrambene sposobnosti države se svode na beznačaj i na nemogućnost odbrane i od grada a ne još i "Milosrdnih Anđela". Narod mora da shvati da se marginalizacijom njegove odbrambene sile sam narod gura na brisani prostor i izlaže neprijateljstvima i atacima sa svih strana. "Civilna kontrola Vojske" je šifra i operativni naziv za akciju sistematskog uništavanja sile koja 1999 nije dozvolila najvećoj organizovanoj mafiji na svetu da bude pobeđena. Pučisti pod Arčibaldom rade punom parom i svih 24h na dan, a još više oni koji ustaju ranije. Sva podrška Sindikatu Vojske koji je razum naroda.

  9. Zašto tolika distanca .Da gospoda nemaju možda važnije poslove u medjuvremenu.Nema nošta od protesta koje pomeraju odlasci na more.

  10. Sve je ovo deo unistavanja odbrambene i vojne sposobnosti Srbije. Naravno da je unistavanje vojske pocelo pre aktuelne vlasti ali je pitanje zasto takav plan i zle namere sprovodi i aktuelna vlast. Kada uniste vojsku tada je jedina mogucnost zastite drzavnih i nacionalnih interesa ulazak u NATO. Nato je unistio Jugosaviju, izvrsio agresiju na SRJ i proglasio laznu drzavu na delu teritorije Srbije. Nato i oni koji ga promovisu i podrzavaju su zlo ovog sveta i Srbije. Puna podrska Vojnom sindikatu Srbije koji se jedini bori protiv urusavanja Vojske.

  11. Postovani,
    razocaran sam vasom demokraticnoscu zbog toga sto cesto ne pustate moje komentare ka Jovan Beograd i Jovan Tamburic, u kojima kritikujem odnos svih garnitura vlasti od 2000 godine prema NATO! Inace sam i vas kao list podrzao u borbi za slobodu stampe sa aktuelnom vlascu!

  12. stanje je veomaa ozbiljno,smo jsk zakon može to da spreči

  13. Zar ne rekoše da Vojska Srbije ispunjava NATO standarde? Ili se to ne odnosi na materijalni položaj?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.