AP: Beograđani Sudu u Strazburu prijavili mučenje bukom iz noćnih lokala

Ostavite komentar


  1. A najgore je sto su poceli da dovlace i neku zivu muziku, pa kad odvrnu pojacala i krenu da zapomazu, para usi jos i vise.

  2. Kada su Vučićeve sudije samo jadni i nesposobni fikusi, ovo je jedini način.

  3. Zasto ne otputuje jedna omanja delagacija koja se bavi tim pitanjima od policajaca, isnpektora i sudija u neku Evropsku drzavu da se vidi kako se taj problem resava kod njih kao i problem sa rostiljima koji ne samo sto zagadjuju vazduh i osecaju se vec zamasuju i zavese i prozore . Ne zna se sta je gore da li buka ili mirisi i masnoca od rostilja .

  4. Gospodo iz Stsrzbura, znamo da ste tajno dogovorili da 80% nasih ptedmeta vracate i ne procesuirate, to je jos uvek na snazi nismo imbeciñi

  5. Buka dolazi i od teretana i fitnes centara koje otvaraju na poslednjim spratovima zgrada u stambenim prostorima. I to pravu uzasnu buku. Ne znam kako je uopste dozvoljena ova vrsta delatnosti u stambenim jedinicama koje nisu u prizemlju. I ovo je ogroman problem koji inspekcije ne resavaju a bahati stanodavci izdaju stanove teretanama i bas ih briga za ostale stanare. Kada se ovo resi i zabrani i problem buke u ovom gradu dovede u normalne okvire moci cemo da kazemo da zivimo u normalnom gradu. Ovo sad je divlji zapad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.