Apel Kragujevčanima za pomoć prilikom saniranja štete od nevremena u Eko parku Ilina voda (FOTO) 1Foto: Kragujevačka inicijativa Eko park

 

Predsednik udruženja „Eko park” Ilina voda i odbornik Skupštine grada Slađan Rakić poziva zainteresovane Kragujevčane da se priključe akciji saniranja Eko parka nakon nevremena koje je pogodilo naš grad.

Eko park u Ilinoj vodi pretrpeo je veliku štetu.

– Veliki broj starih, ogromnih stabala je izvaljeno ili prepolovljeno. Veći deo ograde Zoo-vrta i krov na pojedinim mestima su potpuno uništeni, nabraja Rakić samo deo štete od nevremena.

Šteta se sanira a Slađan Rakić apeluje i poziva sve zainteresovane Kragujevčane koji mogu da im se priključe u Eko parku u Ilinoj vodi, danas, sutra i tokom vikenda.

– Ukoliko imaju mogu poneti sa sobom alat koji nam je potreban: motorne testere, kolica, sekire, tesarski alat, navodi on.

Po njegovim rečima neophodno je da što pre zajedničkim snagama saniramo štetu kako bi obezbedili nesmetan boravak životinja u parku.

Da podsetimo, sinoć oko 21 sat Kragujevac i okolinu je pogodilo nevreme čije se posledice još uvek saniraju na području grada ali i okoline.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari