Apple proizvodi kao savršen poklon – po akcijskim cenama u iSTYLE-u 1Foto: Istyle

Izbor poklona za naše najmilije jedna je od najslađih muka sa kojom se susrećemo svake praznične sezone. Ove Nove godine i Božića, iSTYLE Apple Premium Reseller nam olakšava slatke muke i pruža mogućnost da svoje bliske ljude obradujemo najboljim poklonima po akcijskim cenama.

Naime, ukoliko se odlučite da nekome poklonite MacBook Air, i time mu pružite računar neverovatnih performansi i mogućnosti, sa fenomenalnim displejom, i već instaliranim operativnim sistemom i mnoštvom aplikacija, uštedećete gotovo 25.000 RSD, budući da je ovaj popularni računar sada snižen na 139.900 RSD.

Apple proizvodi kao savršen poklon – po akcijskim cenama u iSTYLE-u 2
Foto: Istyle

Ukoliko su vaši najbliži ljubitelji novih trendova, lepa vest je da najnoviji iPhone 14 od 128 GB memorijskog prostora možete platiti na čak 24 rate bez kamate, za već 6.046 RSD mesečno. Inače, iPhone 14 i iPhone 14 Pro, najnapredniji su iPhone modeli ikad, sa moćnim novim kamerama, baterijom koja traje ceo dan, revolucionarnim bezbednosnim mogućnostima i još mnogo toga.

Apple proizvodi kao savršen poklon – po akcijskim cenama u iSTYLE-u 3
Foto: Istyle

iPad 9. generacije, za sve one koji vole da sve svoje prezentacije, beleške, crteže, fotografije, videa i još mnogo toga imaju u jednom uređaju koji pruža 64 GB memorije, ovih praznika je snižen i ovom kupovinom možete uštedeti skoro 7.000 RSD. iPad je zabavan i moćan način da u jednom uređaju dobijete saveznika u obavljanju svih svojih radnih zadataka, ali i prijatelja sa kojim možete da igrate igrice, ili zaplovite u čarobni svet filmova.

Apple proizvodi kao savršen poklon – po akcijskim cenama u iSTYLE-u 4
Foto: Istyle

Izdržljiv i moćan, Apple Watch serije 7 koji će vam, pored svojih osnovnih funkcija, omogućiti i da pratite svoje zdravlje, u svim iSTYLE prodavnicama u sklopu novogodišnjeg popusta, sada možete kupiti po ceni već od 55.900 RSD, i uštedeti čak do 10.890 RSD.

Apple proizvodi kao savršen poklon – po akcijskim cenama u iSTYLE-u 5
Foto: Istyle

Mnogima omiljene bežične Apple AirPods slušalice, takođe su savršen izbor za poklon, i ove praznične sezone snižene su na 19.900 RSD. Osim toga, njih je moguće platiti na 24 rate bez kamate, za već 1.059 RSD mesečno! Bilo da trenirate, idete u šetnju, razgovarate telefonom ili samo želite da slušate muziku – Apple AirPods su tu da vam pruže najkvalitetniji zvuk.

Učinite praznike još srećnijim uz savršene Apple proizvode! Celu novogodišnju ponudu možete pogledati na sledećem linku.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari