Arhitekta Bobić: Investitori preuzeli vlast i određuju pravila igre

Ostavite komentar


  1. Zašto se ne objavi ime investitora.
    Treba predložiti zakon da u slučaju da investitor ošteti zgradu, stanari dobijaju stanove u njegovoj novoj gradjevini, vece kvadrature nego što su imali. Sve može da se reši. Od kuknjave i žalbe ništs

  2. Ako g. Bobić smatra da su domaći investitori preuzeli vlast i određuju pravila igra, neka se malo strpi. Nije daleko dan kada će strani investitori, početi da ucenjuju: Ili dodatne subvencije ili kupimo igračke i idemo u zemlju sa jeftinijom radnom snagom. Ako je Vučićev glavni adut bio jeftina radna snaga, mora se priznati da onima i rezervni adut u vidu Namenske i Telekoma i još nekolicine državnih preduzeća, koje su kao ispostave SNP, odigrale partijsku ulogu dodeljivanja fotelja, sada imaju odlučujuću ulogu otvaranja ‘političkih’ fabrika i sklapanja sumnjivih poslova, kako bi nastavili Vučićev jedinstveni put spasavanja vlasti.

  3. Prvo gospođa Mihailović mora u zatvor. Ona je kao ministarka devastirala inženjersku struku svojim naopakim shvatanjem struke i znanja. Rasturila je Inženjersku komoru i neznalicama u ministarstvu dala ovlašćenja, da u izbornom mandatu rade šta im padne na pamet. Ovo urušavanje nije ništa, čekaju nas mnogo gore posledice zbog bezobrazluka i neznanja pomenute ministarke.

  4. Rece nam sve ovo Djorjde Bobic nekadasnji glavni gradski arhitekta i jos gore, rusitelj starog Vracara i zagovornik investitroskog urbanizma i interesa. Zemljo otvori se. Da li je moguce da u Beogradu, u Srbiji nema nekoga ko ce kritikovati sadasnju vlast a da nije tvorac sadasnjeg stanja i sadasnje vlasti?

  5. Marinika Tepić je otkrila nevidjene mahinacije i korupciju u ovom sektoru, čak je dala i imena tajnih osoba koji vode celu igru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.