Ašanin: Zbog nedostatka reagenasa zastoj testiranja u laboratoriji Vatreno oko

Ostavite komentar


  1. Treba u slobodno vreme pogledati masonsku piramidu sa „plamtecim okom“ na vrhu i mozda ce ponekom biti jasna poruka ove Soroseve donacije iz Kine.

  2. Mozda bas zato sto je u pitanju Kina, tek Euronews juce objavio da se PCR iz Srbije ne priznaje vise na ulasku u EU jer je dokazano nekvalitetan. Eto to su nam prodali „Vucicevi prijatelji“ koji su nas uostalom kao i ceo svet i zarazili!

  3. Kako je mogao da vam se dogodi „nedostatak reagenasa“ ? Da li vi razmisljate dva minuta unapred i da li vas uopste interesuje posao za koji ste placeni da ga savesno i pravilno obavljate ?

    1. Aj ato je i nestalo. Al da nisu to smeli da kazu nego sve vreme ponavljaju „ima dovoljno testova“. Umesto, narode, ponestalo je reagenasa, pcr test ne mize da se radi, dijagnozu cemo raditi starim dobrim metodima i malo cemo odmoriti od statistike.

  4. Nije mi jasno zasto zzjz i dalje salje uzorke onda tamo 07.jula sam testiran tek 20.jula su obavestili da je potrebno novo uzorkovanje i evo sad cekam rezultate od 21.jula i jos uvek ih nema!?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.