Autobuska i železnička stanica u Nišu sele se nadomak aerodroma

Ostavite komentar


  1. Iz centra grada na periferiju.
    Bravo za takvo ludilo mozga.
    Kao u Beogradu, autobusku stanicu na jedan deo grada železničku na drugi deo grada.

  2. Sad’ će bata Miško da dobije još jednu lokaciju za gradnju lokala i stanova za DZ,a iz moje kuće 57 godina radnog staža ode u vetar.
    I posle ja da mu branim biznise,ocu,sve trčim pa se saplicem.

  3. Lepo je sto grad radi na centralizaciji saobracaja ali pre toga treba pod hitno zavrsiti izmesanje peuge iz centra grada. Izgradnjom pruge Prosek Matejevac stvorili bi se uslovi za to ….neznam xasto se na tome ne radi….

  4. Pitaju li se oni kako će i kojim autobusima doći do stanice, taxi nije baš jeftin i dostupan svakom, stvarno ne razumem neke poteze, sve može lepo da se uklopi i sredi , ako neko ima smisla i znanja za to. Zamislite samo tu gužvu u autobusu, koji će ići i do autobuske i do železničke stanice, aerodroma , a tu su redovni putnici iz tog kraja. ?! Opšti haos, neko izgleda uopšte nema smisla za realnost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.