Avlijaš: Da je Belivuk spomenuo nekoga iz opozicije pozivi za saslušanje bi već stigli

Nastavljeno medijsko “suđenje” grupi Veljka Belivuka, objavljen i iskaz Marka Miljkovića

Ostavite komentar


  1. Još od Miloševića je u ovoj jadnoj državi stanje „svaka država ima svoju mafiju, samo u Srbiji mafija (na vlasti) ima svoju državu.“ Ovi današnji su to usavršili i podigli na deseti stepen.

  2. Trebalo bi da svoje novinare-izveštače koji se bave ovom tematikom edukujete u smislu razlikovanja materijalnih dokaza i iskaza datih bilo od strane stranaka u postupku – okrivljenih, bilo od strane svedoka. Ne može se materijalni dokaz izjednačiti sa iskazom što se čini u napred navedenom tekstu. To bi za novinare trebalo da bude osnova kao što su za prvake kosa tanka uspravna debela.

  3. Skandal nad skandalom. Ima li kraja kršenju zakona od strane vlasti?!

  4. Vulin koristi svaku priliku da se uvlači Vucicu, svestan je da bez njega ne postoji.

  5. Politički sam protivnik Vučića i njegove partije ali podrška opozicije bilo kakvom ubici je nešto nenormalno za bilo koga. Apsolutno mi je drago što takvi neće doći na vlast više. Suludo je podržavati onakve ljude, posle onakvih slika… Predočite narodu neku plan, progres, pa možda i ima šanse. A ovako, sve što su uradili po mom ličnom mišljenju je – da su Vučiću i partiji doneli istorijsku pobedu na narednim izborima. Opozicija u Srbiji nije nikad bila gora. Bukvalno nikad. Bez ideje, bez plana, bez cilja…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.