Azem Vlasi za Danas: Kurti i Vučić su se obavezali da sprovedu evropski sporazum – potpis nije potreban

Ostavite komentar


  1. Novi sporazum se potpisuje onda kada se prihvataju nova prava i obaveze kao kod svakog sporazuma. Ali kad se realizuje vec dogovoreno sprovodi se ono sto jeste utvrđeno ranije.

  2. Ni jedan sporazum na svetu ne važi bez validnog potpisa, o čemu ovaj priča.

  3. Kurti prvo treba da ispuni odnosno formira ZSO,jer bez toga sve pada u vodu.

  4. Azem Vlasi je kadar komunista koji nikada nije hteo dobro Srbiji. Njegovo misljenje je nebitno.

  5. Oni su se obavezali kao privatna lica. I to njih obavezuje kao privatna lica.

    Zato Vučić treba da prepusti državnu funkciju. A ne da se krije iza države za svoje privatne prljave poslove.

  6. E botovi rdje ljudske! Zemlja vam se raspada i rasprodaje a vi retardi i dalje hvalite Musliua! Za vas poseban krug pakla!

  7. Gospodin Vlasi laže ništa srbe ne obavezuje da se odreknu suverene vijekovne srpske teritorije odreknu u korist šqiptarskih terorista upravo onih koje je amerika i zapad registrovala kao takve .To nije izmišljotina to je kruta realnost.Biće i drugih realnosti sve ono što je oteti je prokleti Vlasi kao advokat po maniru advokatskom se trudi da zaštiti teroriste koje je zapad tako proglasijo i da ih nagradi po maniri zapada žrtve se kažnjavaju svim izmišljenim sredstvima dok se nasilnici nagradjuju .To je američki i nato plan provodjenjem nasilja se prezentira i po modelu amerike provodi nasilna demokracija koju samo znaju zapadni moćnici koi su izvršili agresiju na većinski srpski narod u jugoslaviji samo da bi rasturili jedan pravedni slobodarski narod da bi.mu uništili ponos kulturu jezik i sve ono što pripada slobodarskom srpskom narodu.To su manire rehabilitovanih nacista koi dele planetu po svom modelu i narode žele podeliti po tim njihovim šizofrenim manirima.Dobro im je vučić vratijo sećanje kako zapadni agresori vrše zločine i uništavaju države mimo saveta bezbednosti i mimo odobrenja ujedinjenih naroda i saveta bezbednosti 19 velikih zločinaca silnih agresora na jednu malu slobodarsku srbiju krenulo da je kazni po drugi put zbog pobjeda u dva svetska rata i da nagradi ondašnje unutrašnje a i današnje eehabilitovane neprijatelje i to je cilj zapada da kazni srbiju i srpski narod za borbu protiv fašizma sama srbija i srpski narod su podneli troduplo veće žrtve od amerike i to im nije dosta rehabilitovani nacisti vrše odmazde na izgubljeni prvi i drugi svetski rat na ovim prostorima vlVlasi se priklonijo nasilnoj opciji zato prosipa gluposti koje ni po čemu ne mogu obsvezivati srbiju i srpski narod.Doći će vreme kad će vlasijevi unučad čukunčad vraćati srbima sve ono što su oni oteli od srpskog naroda na kosovu i metohiji.Tako ja gledam sliku

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.