B92, Prva i Hepi isključene iz ponude Radijus Vektora

Radijus vektor onemogućio gledanje domaćih televizijskih kanala Prva, B92 i Hepi i zamenio ih sa N1, Grand 1 i Grand 2

Ostavite komentar


  1. РТС се сам укинуо – на сателиту!-МТС је неког потплатио да узму њихов пакет на 4,9 степени сателит,који ми у Дијаспори не можемо да хватамо!!!

  2. pink da ama zosto rts. RTS Ima najboji progam obrazoven i kulturen i igrani i dokumetrani i muzicki . ne naveguva u domasna politika ama i infomarivni. Pozz

  3. pink da ama zosto RTS. RTS ima najboji program obrazovni , kulturni, igrani i dokumentarni muzicki ne ulazevi u domacu politiku i infomtivni je dobar. RTS Je najboli jvani servis u regionu. a sa grandom ce da progledas mnogo. i za zal posto zivim u mk .da vam dam mk javni servis pa da vidite koi nazlost je skoz porpao. zato ne napdajte RTS. Ovde gldeamo dosta RTS preko satelita rts sat i totla tv na sbb.

  4. B92, PRVA i HEPI TRAŽE LOVU DA BI IH EMITOVALI. Nije mi jasno zašto ste prepisali naslov iz njihovih vesti, kada ste u tekstu lepo objasnili o čemu se radi

  5. RADIJUS VEKTOR je operater sa najlošijom i najskupljom ponudom, bar kad je reč o osnovnom paketu. Na sve to sad još nameće i dva Grand kanala. NapreDNO i veSELO. Menjaćemo operatera!

  6. Da je ovo Drzava, kao sto nije, vec bi odavno bar dva operatera MORALA da izgube nacionalnu licencu. Prvo B92 koja 22 sata dnevno emituje bajate reprize i prodaje tres, a onda i Hepi koji umesto decijeg prikazuje porno program. A kablovski operater, nadam se, moze da bira programe koje ce emitovati?

  7. Prema zakonu o radio difuziji, jedan vlasnik, u ovo slucaju TV ANTENA, ne moze da ima dva kanala sa nacionalnom frekvencijom, TV PRVA I B92. Drzava krsi sopstvene propise. To sto su ukinuti i nije neka steta. Pa koji program imaju? Nikakav.

  8. Stop zelenasikim televizijama. Vucicevi podanici! Mozda ste uspeli da reketirate ostale operatere, ali vam je vektor valjda stao na zulj. Samo napred! Bravo za Vektor

  9. Teško da bi Radijus mogao navedene kanale da proda u dodatnim paketima krajnjim korisnicima. Dobra fora. Napred Vektor

  10. Sto lazete da je iz neopravdanih razloga? Trazili ste naknadu preko 1 evra po korisniku. Treba vi kablovskim operaterima da placate sto vam distribuiraju signal, kao sto placate koriscenje nacionalne frekvencije. Nemoj da vam se desi da vas svi kablovski operateri ukinu u svojim mrezama pa da vam share padne 10 puta, a samim tim i cena sekunde reklamnog prostora bar 10 puta. Nestacete.

  11. Sto su ovi sa portala B92““Cak ne objavljuju sve komen.Ova prica nije od juce.Trazili su jedan evro po korisniku.Nije samo ova kablovska bila u pitanju.Jednu je kupio jaci operator i nikom nista.Ostali povecali cenu.Znalo se da ce doci do ovog.Bilo pitanje kad.Videcimo dokle ce se stici a koga zanima moze naci obaveštenja,komentare i itd.pre nego sto nesto napise.
    Na kraju zesce je to sto kazu da rese kao ostali operateri sa njima.Pa da,da im plate.Ostali jesu jos onda i digli cene

  12. Ukinute televizije nisu one koje rado gledam, ali imaju nacionalnu frekvencu I ne smeju se ukidati.
    ene vise interesuju odgovori na sledeca pitanja
    1. Zasto je na njihovo mesti dosao bas N1 I Grand?
    2. Ko je sada vlasnik N1 I Granda?
    3. Koliko ce tim televizijama porasti vrednost od reklama jer se nalaze u prvih 10 kanala koji se najcesce vrte?
    4. Zasto se Grand ne nalazi na mestu gde se nalaze ostali muzicki kanali?
    5. Ako medju prvih deset treba da bude neki muzicki kanal, zasto tu nije neki od kanala koji neguju prave muzicke vrednost – RAS, Hram I dr.?
    6. Zasto se medju prvih 10 kanala nalazi bas N1, a ne neki od kanala koji neguju porodicne I tradicionalne vrednosti?
    7. Koje ce goste dovoditi N1 kada pocne ozbiljna rasprava o Ustavu I Kosovu I Metohiji?
    Kome odgovori nisu jasni, neka procita knjigu Manipulacija svescu – moze se naci na internetu u prevodu na srpski jezik

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.