B92 zvanično postala O2 TV

Ostavite komentar


  1. Zatupljijvanje naroda se nastavlja.

    Gazda dve televizije sa nacionalnom frekvencijom, od toga bio je u ilegali sa B-92 dugo, dok se nije PROMENILA ZAKONSKA regulativa. Ustvari, dok nije ugušio "UTISAK NEDELJE" !!!
    Ugašena je institucija B-92 ..možda smo i sami krivi. Ali neprimetno se dešava "Ivanovićizacija" medijskog prostora. Posle "Hepi" i "Pinka" .. sa jeden strane, stvara se privid "građanske" normalne Tv "PRVA" i sxirani "B-92", sa druge strane. Što ni slučajno nije primer.
    Od postanka urednika na "Prvoj" Ivan Ivanović ima tri emisije na istoj Tv i sa tri reprize, 6 dana prisutan na Tv. . Kako je isti vlasnik i Prve i B-92 tako se nastavila "ivanovićizacija" zabavnog program po istoj šemi i ljudima na "novoj" Tv. Ništa protiv Srđana Dinčića .. vrlo duhovtitog momka, ali kao dobar drugar Ivanovića dobija medisjski prostor kako na Prvoj tako sada i na novo Tv.

    Ivan Ivanović ..bez obzira o neospornim dobrim nekim emisijama, nije odoleo kada je dobio "vlast" da pretežira iste one vrednosti ..za koje je navodno protivi ..tj SVE MOGU I SVE ZNAM. Da ne ulazimo. BOG pa JA !!

    .. nešto mi ovo poznato ..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.