Balerine iz Srbije osvojile najviše nagrada u kategoriji klasičnog baleta na međunarodnom Festivalu igre

Ostavite komentar


  1. Da li ugledni dnevni list Danas, koji uživa reputaciju da u njemu možete pročitati kvalitetne i proverene informacije, zna o kakvom je takmičenju reč? Takva dečija amaterska takmičenja imate na svakom ćošku, i svako ko se na njih prijavi dobije neku nagradu da bi se deca „motivisala“ da se takmiče i plaćaju učešće. Ne znam samo da li će sa ovim nagradama uspešni baletski pedagozi i koreografi konkurisati za novonajavljena Nacionalna priznanja. Iz tekst bi se zaključilo da su u pitanju nagrade koje ne može svako da osvoji… ovom prilikom se zahvaljujem i Narodnom pozorištu što isplaćuje plate ovim umetnicima i daje pozitivan primer javno-privatnom partnerstvu.

    1. Potpuno se slazem sa Vama. Na to takmicenje ne idu ni bolji plesni klubovi a kamoli baletske skole.

    2. Bravo za male balerine!!Ne mogu da verujem da postoji neko ko se ne raduje uspehu dece.Mene ozari svaka vest o pobedi naše dece u bilo kojoj oblasti,a rastuži me svaki komentar uz koga izbija sujeta i zavist.

      1. Gospodjo Dano, ovde imenom nije pomenuto ni jedno dete,slavi se samo uspeh koreografa.Toliko o pobedi dece!!!

      2. Gospođo Nado,u vesti se govori o pobedi dece,a u komentarima se očito radi o nekim ličnim sujetama i obračunima ,koja na moje zgražavanje,idu preko dece.Pitam se i šta je ovde reklama?Da li ne sme da se kaže iz koje su škole i ko ih je učio?Da li treba da se kao društvo stidimo pobede dece?Ušta smo se to pretvorili?Sramno!

  2. reklama, reklama. Danas je sve samo reklama. Umetnosti više nema. Tužno.

    1. A sukob interesa! Sto koristi državne resurse to jest baletski salu narodnog pozorišta za svoje privatne tezge! Zakon za svi isti! Malo sutra!!!

      1. Tako nešto ne znam da li je istina, ali zlo ako jeste. Svasta. To se treba ispitati, proveriti i adekvatno rešiti. Sramota ako jeste. Novinarima to ne bi trebalo da predstavi problem, ili je pak novinarstvo kao i ovo.. jos jedna greska na kompasu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.