BBC na srpskom počeo sa radom, portal Danasa partner

BBC News na srpskom počinje danas sa radom kao digitalna platforma

Ostavite komentar


    1. O kakvom vi mraku pisete kada mi Danas obrise komentar koji nije u korist njima i njihovim bbc ‘partnerima’

  1. Pozdravljam vašu saradnju jer će mo biti u prilici da čitamo britanske verzije događaja a to će biti jako važno kako bi imali pratiti napadne zapada a da se nešto veliko kuva to smo već primetili.Jedino bi vaš zamolio da im kažete da za svoje analize i tvrdnje daju i neke dokaze jer bez toga neće biti posla od informacija.Ne bi im bilo pametno da kažu kako je nešto ovako ili onako a da im je jedino potkrepljuje u tome da oni to kažu.BBC je prekinut sklon,naravno kad imaju potrebu,da u brzini zaborave na dokaze.

  2. Sve pohvale za povratak BBC na srpski prostor!
    Želim Vam puno sreće i uspeha u radu!

  3. Sramno i ne argumentovano BBC na srpskom nas je napustio možda kada nam je najviše trebao!?

  4. „…portal Danasa partner“
    Тиме још више постајете појачало Западне Империје и још мање сте српско гласило.

  5. Diktatura medija se vidi i u tome što nema komentara čitaoca i nepostoji mogućnost komentarisanja a da ne kažem pristrasnost i iskrivljenost . Znam da ovo necete objaviti jer ste partneri. Do istine je dalek put.

  6. BBC se na ovom sajtu hvali da je kod njih radio Dzordz Orvel. Neka napisu zasto ih je napustio i sa kojim obrazlozenjem, pa onda neka pricaju o svojoj nepristrasnosti.

  7. Eto BBC je prvo ugasio srpski jezik pre nekoliko godina pa evo sada ga vratio „da se Rusi ne sete“. A vidim i nasi domaci botovi su nervozni zbog takve odluke.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.