Bećković: RTS se otvara za Informer, a zatvara za TV Mrežu

Radio-televizija Srbije uklonila iz programa magazin TV Mreža posle 19 godina emitovanja

Ostavite komentar


  1. Treba zvati Bujoševića u „Utisak“ da objasni sve ovo, ako odbije da se zna da taj čovek više za sramotu ne zna.

  2. Gospođice Bećković, po čemu ste Vi, kao glumica, bolji od DJV pa se poredite? Zar samo u tome što dobijate sitne poene napadajući sadašnju vlast, a u vreme DOS-a (2000-2012) to niste hteli (ili smeli).

    1. Za vreme DOS-a Vucic je nebrojeno puta gostovao u Utisku nedelje, sto sam – sto sa drugim gostima. Seselj takodje……

    2. Gospodjo/djice Markovic, u pravu ste: razlika izmedju Olje Beckovic i DJV je tolika da ne vidim ni jedan promil razloga da se uporedjuju. Dok je ona novinar (kakve veze ima sto je glumica?) on je jedna obicna podgu*na muva rezima AV!

    3. Gospođo Anastasija očito niste gledali emisije Olje Bećković za vreme „one“ vlasti da ste gledali znali biste da nije ni malo bila nežna ,već se vodite onim što pročitate u Informeru. Jel da gledate emisije Bećkovićke uočili bi da je razlika između Vučićevića i Bećkovićke neverovatna ako ništa drugo a ono u kulturi obraćanja.A nije mi jasno šta Vam znači ono glumica da li je ta činjenica nešta sramotno pa kao takva nema intelektualnih,moralnih ili kakvih već kvaliteta da iznosi svoje stavove i bavi se novinarstvom.

    4. Gospođa Bećković nije glumica, pa je vaše pitanje besmisleno, DOS nije u vremenu koje navoditi, razišao se 2001. kada ih je napustio DSS, koji je bio vodeća stranka vlasti od 2004. do 2008.
      Šta podrazumevate pod tim “ napada sadašnju vlast“, kritikovati vlast kada imate argumenate je poželjno, a u njenoj emisiji se emituju utisci, autentični snimci, nije ona montirala te snimke, nego ih uzela sa režimskih medija.

  3. Nikad nismo imali ovako bolesnu vlast. I kod Milosevića bilo je više slobode.

  4. Masada režima RTS ne sme pasti!!! Bujoševiću!!!! Skidaj odmah!!!!! Nebitno je koliko godina traje emisija. Ukidaj momentalno! Jel jasno!?

  5. Oljina emisija nije ni u prvih 100…Veoma jaka emisija Pa tu emisiju bi skinula i TV Lozno zbog lose gledanosti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.