"Beograd na vodi" vršio pritiske kako bi se ubrzalo rušenje doma porodice Timotijević

Ostavite komentar


  1. Nema mu spasa (kao ni nama, uostalom). Banda se ostrvila da što pre, dok su još na vlasti, opljačka šta može, proda, zgrabi … A posle mogu i preko, kao Karići, dok ponovo ne zaboravimo sve i oni se, opet, vrate.

  2. Svuda u svetu postoje planovi za izgradnju. Ako to podrazumeva rusenje starih objekata, nije van zakona.

  3. Nije mi jasno da li je, ili ako nije zašto nije gdin Timotijević, kao nosilac stanarskog prava, otkupio stan u kome živi 30 godina kada su svi imali tu mogućnost, da li nije mogao ili nije hteo? Ako mu je to bulo onemogućebo, ko je za to odgovoran?

  4. Porodica Timotijević će dobti ono što im pripada ali taj objekat mora da se skloni kako bi se napravilo nešto što država ima projekat i koji je već započet. Ne treba ih izbaciti na ulici i to ova vlast nikad neće uraditi lepo je čovek naveo da hoće da se osigura ako dođe do promene vlasti pošto zna ko je sve bio na vlasti u ovoj zemlji dok nije došao A. Vučić!

  5. Takodje mi nije jasno kako to sudski sporovi, posebno od društveno-lokalne važnosti, mogu da traju toliko dugo, već unapred se zna dve godine…dokle ćemo da plaćamo loše pravnike? ps Uzgred ako je gdin Timotijević samo nosilac stanarskog prava, mislim da vlasnik stana može da mu da adekvatan stan na lokaciji slične vrednosti…a ako je vlasnik stana, mislim da gdin Timotijević ima pravo da zainteresovanom investitoru podnese svoj zahtev i udje u pregovore mimo države..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.