Bez Tijane, Stefane, Ane… i Terzića

Odbojkašice Srbije otputovale u u Argentinu gde će igrati poslednji turnir Lige nacija

Ostavite komentar


  1. Nisam mogao da verujem?! Ovakav debakl, ovakav preokret, ovakav haos može da se dogodi samo sportistima iz Srbije. I nekih drugih, posebno, slovenskih država. Od gotovog napraviti veresiju, je genetska karakteristika koja nas krasi. Od 2:0 i tri meč lopte, naše odbojkašice su „popile“ poraz?! Za takav „poduhvat“ zaista treba biti talentovan. To može retko koja reprezentacija. Znam da je u sportu najvažnija fizička spremnost, volja za pobedom i timski rad ali, potreban je i mozak. Pokušavati tri-četiri puta, kod meč lopte, da se prodje kroz „zid“ i svaki put kiksirati a ne shvatiti o čemu se radi, zaista mogu samo ljudi, koji nemaju problema sa mozgom?! Isto je uradio i naš Nole u tenisu. Već je sebe video u petom setu i uspeo rezultat od 5:2 da pretvori u gubitak?! Čovek nije hteo da se muči jer je računao da sledeći gejm on servira i da ga sigurno dobija, što bi značilo da je osvojio set i izjednačio na 2:2. Umesto toga Nole je uspeo samo da zagrli pobednika, što će onom Italijanu mnogo zunačiti?! Neverovatno, ali istinito.

  2. Није сасвим тачно да нам је потребна само једна победа. Потребна нам је победа која доноси три бода. У случају победе од 3:2, и два пораза од 3:0, Италија може да нас престигне ако победи сва три меча са 3:0 (имали би исти број победа и бодова, али би они имали бољу сет разлику). Мало вероватно, али могуће.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.