Bezličnost godine: Tetka iz Kanade

LIK Danas

Ostavite komentar


  1. Kao drugoplasiranu bezličnu osobu predlažem ROBOTA koga vi …list Danas tražite da se ogradimo od njega prilikom davanje komentara.

  2. Прва тетка је она са каучем,ова заузима друго место,сребрна медаља!

  3. Pored tetke kandidat za bezlicnost po meni je i onaj mali …kako se bese zove…smesni lici malo na prase koje je pusilo petarde…onaj sto se pojavi na ruzicastoj TV sranici..dal je Vucicevic ili Vukicevic nemam pojma uglavnom predstavlja se kao novinar najjeftinijeg lista i urednik istog misli takvi su mu i tekstovi jeftini i prosti e da setio sam se zove se …dragi moj Dragan…taj je jeftin bezlican opterecen i isfrustriran a bogami i jedva vidljiv od Nese iz Beograda …

  4. Šta mislite da li bi ovo moglo tako proci u nekoj civilizovanoj pravnoj državi?

  5. Blago onom kome je tetka živa, a teča je davno umro. Takva tetka je veoma darežljiva za bratance i sestriće. Vulin i Djelić su takve sreće.

  6. Pored tetke iz Kanade, mislim da bi za bezličnost godine mogao da konkuriše i Vučićev bot.Niko ga nije video ali se često oglašava svojim komentarima koji prevazilaze zdrav razum.

  7. Eeeej, ni tetke više nisu ono što su bile.Umesto da dođu i donesu(znate već šta),mora da se šipči i to mnoooogo puta do daleke i hladne Kanade da bi se uzelo(znate već šta).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.