Biće i prinudne izolacije obolelih, uz asistenciju policije

U privremenoj bolnici u hali “Čair” za sada 19 pacijenta

Ostavite komentar


  1. Sve je to lepo i krasno!Ovo se ocigledno odnosi na normalne gradjane Srbije.A sta cemo sa premijerkom i njenim ministrima,predsednikom drzave,predsednicom parlamenta?Jesu li se oni testirali na ovaj konora virus i ako jesu,zasto to ne objave?Tramp se nekoliko puta testirao,Putin isto,Merkelova par puta(u medju vremenu je bila u kucnoj izolaciji),Boris Dzonson isto(a u medju vremenu je zaglavio u bolnici) i to niko ne krije od svog naroda.Samo je u Srbiji ta tema tabu.Kad vec ne mogu da sakriju,objave da je neki nizi cinovnik u ili iz vlade savatao konora virus.I gle cuda,ni jedan visi predstavnik vlasti nije pozitivan na ovaj virus i ako predsednik se pojavljuje bez zastitne opreme a kuka na sav glas da gradjani treba da nose istu!Pa ko je ovde sad(lud)ovde u pravu?

  2. A sto ne napisete **cime** lecite pacijente pozitivne na korona-virus !? Mozda dobijete Nobelovu nagradu za medicinu …

    1. Bravo! Konačno neko i to da spomene! Nema vakcine i neće je biti u dogledno vreme pa i mene stvarno interesuje čime su to covid pacijenti izlečeni…ne samo kod nas, već uopšte u svetu. Pretpostavljam da jedino jakim lekovima za sniženje temperature i (što je značajnije), efikasnim imunim sistemom savkog „izlečenog“ , uspevaju nekoga da proglase izlečenim. Sve ostalo je verovatno samo irelevantno šepurenje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.