Bilo je političkih pritisaka i biće ih uvek

Zoran Stanojević, novinar RTS, za Danas

Ostavite komentar


  1. Jedina validna pitanja za novinare na RTS-u: Da li ste svesni da vas program ugnjetava demokratiju u drustvu i sluzi kao poligon za izivljavanje nad politickim protivnicima? Ukoliko niste, da li ima smisla da se zovete novinarima? Ukoliko jeste, da li ce imati smisla nakon pada diktatora sa vlasti da se zovete novinarima?

  2. Na dan rasprave o budžetu poslanici opozicije su u drugom dnevniku RTSa za dvadesetak sekundi izneli svoje stavove, a onda je usledilo 6 minuta vremena koji su dati Vučiću da kaže šta ima. Da li se Stanojević bori sa pritiscima za koje sam kaže da postoje tako što vlasti u udarnom terminu prepusti 20 puta više vremena u odnosu na vreme koje ima opozicija.

  3. ““Novinar mora da nauci da se sa pritiscima nosi““-lupi Stanojevic i ostade ziv. Cini mi se da nije ni bilo potrebe na sve vas vrsiti pritisak, lepo ste se sami pritisli na jednu stranu, dobicete skoliozu. Samoproglaseni servis svih gradjana cije je pravo da znaju sve o tome sta Vucic izlupeta. Samo ste umereniji i ugladjeniji vid pink filozofije, nista narocito. Kad vam Vucic gostuje u emisiji, on je sam sebi voditelj i novinar, obicno ona lepa doterana gospodja sluzi kao klimoglava dekoracija. Gde su vam tv dueli, gde da cujemo opoziciju ali pravu a ne marginalne kvazineopredeljene likove koji rasipaju floskule i glume objektivne intelektualce po potrebi. O pretplati kao nametnutom haracu da i ne govorimo, pitanje dana kad cete traziti jos i jos i jos. Treba vas ukinuti pa zaradjujte od reklama za uloske, paste za zube i tablete za erekciju. Suplje/prazno.

  4. dokle će javni servis rts-a da bude jadni servis sns-a, a tražite da vas svi plaćamo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.