BIRN: Problematični implanti i u Srbiji

Ostavite komentar


  1. BIRN da istrazi centralnu javnu nabavku implantanta vestackih zglobova koju je RFZO sproveo pre 2 i po meseca,nedavno zakljucio.. upravo na tom primeru,se da videti kako manekeni ortopedi,clanovi komisije „koncentrisu“i 70 % od celokupnog tendera daju 1(jednoj)kompaniji..koja i njih i „izvodjace“radova ovog vikenda gosti na kompanijskoj zabavi,Kopaonik..hotel GRAND!!!Eksplozija najbezobzirnije…patos korupcije..i „provlacenje“niz prevazidjenih generacija impl..u trziste i zdravstvo Srbije!!!Eklatantan primer…prosto za istragu

    1. Ta kompanija je u toj poziciji više od 15 god. Zatrli su naše proizvodjače. Naši su bili dobri državi za vreme sankcija i ratova kada su krpili vojsku i narod. Posle je red došao da „malo“ zarade i stranci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.