Bitka za novu opoziciju

Prestrojavanja pred beogradske izbore

Ostavite komentar


  1. Samo takvu politiku nemojte da pokrecete ko Boga Vas molimo. korupcija, kriminal i zloupotreba sa Vase strane je ociti propast opozicije jer je upravo zbog tih stavki izgubljeno totano poverenje kod ljudi ,a opozicija se nasla u raspadu.

  2. Verovanje u opoziciju imali ste dovoljno ,zbog mnogih lidera koji su se bogatili na racun drzavnog budzeta a time direkno uzimali od plata i penzija kao i od socijalnog osiguranja, izgubili ste svaki moguci pokusaj da se pokazete u drugom svetlu.

  3. Da je ta opozicija bila zdrava, ne bi ni izgubila vlast. Razbolela se ona pre, a ne kad je postala opozicija. Nju najviše muči pohlepa liderčića, i ako to ne izleči, ne vredi o njoj ni pričati. Nije Vučić pocepao DS na deset frakcija i stranaka. Kidali su se, i cepali i otimali pre njega

  4. Bravo,da nije bilo vas,odavno bi se zaboravilo sve.Dokazali ste kako se bori za svoj grad,za institucije.ZATO NA BEOGRADSKIM IZBORIMA ZASLUZUJETE POBEDU.POSTEN RAD SE ISPLATI KAD-TAD.

  5. Moraće da se pojave potpuno novi ljudi, ako hoćemo "novu opoiciju". Stara je izgubila svaki kredibilitet. Ali bez ovih sa nerazjašnjenim julovsko udbaškim poreklom i vezama. Tek sa njima nema perspektive.

  6. Bolji naslov – unutrašnji dijalozi iskompromitovanih ličnosti okupljenih oko opozicione demokratske inicijative o predstojećim beogradskim izborima.

  7. Hajde da budemo ozbiljni i priznamo da nikom drugom Zapad, a možda čak ni Rusija, ne bi dozvolio da ostane na vlasti na republičkom nivou za koga ne misli da će da ispunjava njihove uslove, kao što Zapad to DS-u nije dozvolio 2012, a ni drugima iyme[u 2000-te i 2012, a na beogradskim izborima je možda moguće da opoyicija do[e na vlast jer se onaj ko osvoji izbore neće baviti pitanjima Kosova i Metohije, prodajom fabrika i zemljišta strancima, i sličnim. i zato bi bilo dobro da na izbore ovaj put izađe što više glasača !

  8. Preletacevic je osvojio 9% zbog toga sto je nova pojava i mladima je zanimljiv nacin na koji je izneo kampanju, ali konkretna resenja nije ponudio posto je sve to pretvorio u sprdnju.

  9. Sadašnja garnitura koja vodi Beograd je ogrezla u korupciji i bogaćenju.
    Alava je i nije kompetentna. Beograd doživljava kao zlatnu gusku za ćerupanje.
    Treba da padnu kao zrela kruška. Ali medijska mašina SNS-a je isuviše moćna. Forsira neki narodni turizam Kineza i Turaka.
    Sve brljotine munjevito pokriva. .Opozicija doživljava mediski linč.
    Plus nema para. Po meni treba srčano i pošteno otvarati oči narodu.

  10. sustina je u ovome, sto se mog glasa tice:
    Ukoliko se (Jankovic) odluči da ne rizikuje, da ostane u zagrljaju "DS" i da se nateže sa Šutanovcem oko toga ko će biti na njihovoj zajedničkoj listi na kom mestu, koga da isture da kao gradonačelnički kandidat nosi tu listu i slično, Janković će taj prostor izgubiti.

  11. Draga Jasmina, ja BG posmatram iz najdaljenije tačke – grada u Srbiji, iz Vranja, ali mi se čini jedno. Da ste svu oooziciju stavili u isti lonac, samo ste DJB stavili na marginu iako oni jesu parlamenta, po meni, prava opozicija. Verujem da će na BG izborima ostvariti "silidan" rezultat, uprkos strašno satanizaciji, ne samo od strane SNS-a. Inače, njihov program jedino vrdi uzimati u razmatranje, što bi toplo preporučio beogradjanuma.

  12. Draga Jasmina sve ste pogresno razumeli, ili je nesto drugo posredi. Prva recenica i citiranje inteligentnog bota SNS ukazuje na pravac. Ja nemam nista protiv novih ali znate protiv cega jesam – protiv sam da prodje 5 godina a proslo je i vise i to sve u trazenju novih, pa sto ne bi proslo jos toliko posto vam je teorija ista. Sta bi sa DJB?, bio sam nepoverljiv u startu prema njima ali vi i slicni ste ih dizali u nebesa pa sto vam oni ne valjaju izgleda je po sredi ista preterana sitnicavost i sujetna autisticnost koja je i dovela SNS na vlast 2012god pozivajuci na apstinenciju, nemam jos pet godina dok vi nadjete novog koga bi podrzali. Podrzavam saradnju i ujedinjenje DS,PSGS,SDS i mislim da je to odlicna prilika za nase drustvo. Inace nemam nista protiv ni sire koalicije.

  13. Dokle god (ako ikad) ova Srbija ne krene da se razvija u nekom smislenom, produktivnom pravcu, sve ce se samo i jedino desavati u Beogradu. I, po malo, u Vojvodini. Zato se i u beogradske izbore gleda kao u neku nadu da opozicija postoji. Ali opoziciji treba neki smisao, pravac delovanja, neki politicki cilj, a ne samo da su ga izgubili od 2012, vec je poslednji covek koji je uopste imao neki cilj bio Zoran Djindjic. Ali prvo 5. oktobar, pa onda Zoranova smrt su ogolili besmisao politicke borbe u Srbiji. Stalno smenjivanje ciklusa despotskih vladara i rastrkanih "demokrata" koji, kad obore vladara, ne znaju odakle da krenu.

  14. mislim da im ni hiljadu udruživanja neće pomoći. ““““patkica““““, ““““beli““““ i ““““gliseraš““““ zajedno su kao rogovi u vreći. izmedju poslednje dvojice bi se borila ““““bitka za prevlast““““ i na kraju bi se raspali.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.