Blagojević: Moj sin ima dve mame, ne mogu da registrujem kao srpskog državljanina zbog obrasca u kome piše „otac“ i „majka“

Ostavite komentar


  1. Fino i prirodno elaboriran slučaj LGBT populacije u Srbiji. Podrška civilizovanosti nasuprot primitivnosti u ophođenju među ljudima.

  2. Niko nema dve mame. Svako ima jednu majku koja ga je rodila. To dete ima samo jednu majku i oca koji je verovatno nepoznat. Druga žena je prijateljica majke i to je to.

  3. Izvolte u svedsku pa ga registruj kao Svedjanina. Nemoj u Srbiji terati mak na konac. otac i majka je jedini sto je prihvatljivo. Ostalo je nakaradno i ne ide u skladu sa biologijom coveka.

  4. Ma to su prave muke!!… A ne kao ova deca što žive tešku socijalu, bez roditelja u prihvatilištima…to su gluposti.

  5. Koliko je pametnog ,vrednog sveta otišlu iz zemlje.Srećom za LGBT zajednicu da imaju puno mogućnosti ,veliki izbor.Sretan put.

  6. Uopste se ne slazem sa gospodjom Blagojevic. Premrla bi od srama da vidim vojsku svoje zemlje u sklopu gej parade, uzas!!! Odakle Vam ideja da drzavna odlicja treba da se skrnave na taj nacin, samo zato sto je to tako u Norveskoj? Vasa parada sluzi za nametanje homoseksualnosti, zasto ne organizujete proteste u cilju potrazivanja prava koja su Vam uskracena? Vi nemate nikakve zahteve, Vi samo zelite svima da naturate na nos Vasu nastranost, da se uvucete u sve pore dok I kod nas ne postae kul I trendi sve sto je LGBT. Mi to ne zelimo u Srbiji!!!!! Prvo udzbenici za 8. razred, sledece su slikovnice. Jer, jelte, tako je to u Svedskoj, Norveskoj ….. Vas niko ne dira, ostavite tradicionalne porodice na miru.

  7. Nemam ništa protiv da se deci iz istopolnih brakova u izvode iz MK upisuju imena „roditelja 1“ i „roditelja 2“ ali smatram da roditelji iz heteroseksualnih zajednica imaju pravo da se njihovoj deci upisuju imena oca i majke. To je ravnopravnost i pravo izbora. Ali, sve se mora rešiti zakonom.

  8. Komentarisanju iako nikog nemam gej zena je u pravu otac je vrlo cesto nepoznat iako je sve regularni brak ,drzava mora prilagoditi propise iako mi kasnimo i na voz a kamoli u ovome.mnogo je razloga da se ovo rijesi ali nada vlast nije isla u napredne skole.

  9. Iznosite samo stavove lgbt a nas ostale ništa ne pitate,hoću i ja pravo glasa hoću da budem barem malo ravnopravan sa lgbt

  10. Poštovana g-đo,zašto vređate svetinju koja se zove MAJKA.Samo jedna žena može da rodi dete,a ne dve.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.