Blinken: Putin je bio na pragu Kijeva u Ukrajini, sad morao da brani Moskvu

Ostavite komentar


  1. Taj prag Kijeva je napustio u skladu sa sporazumom iz aprila 2022. a onda je UKR napustila sporazum i na insistiranje Zapada izabrala rat. Odatle ide i laganje o Kijevu kao „velikoj pobedi“. E pa kad nisu hteli pregovorima, sada će rešenje da im bude izdiktirano.

  2. Ne znam šta tu ima nejasno? Državni udar bi bio da su ovu stvar uradili Šojgu,Gerasimov i ostali generali regularne Ruske vojske? To je uradio plaćenik,i to lično Putinov,čija vojska je uglavnom sastavljena od robijaša koji su do slobode došli uslovom da provedu pola godine na ratištu. Momci su odradili tih pola godine i još godinu dana,slobodni su i idu kućama a regularna Ruska vojska nastavlja dalje.
    TAČKA.

  3. Ко хоће да не зна истину само нека чита разне ,,понуђене,, информације !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.