Protest Novinari protiv fantoma: Srbija mora da oslobodi medije (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Mislim da bi ili dobro da iskoristimo ,dok je još o de gospodina Mekalistara , da neposredno vidi, čuje a potom nam kaže da ili ne BOJKOT.
    Kada je već tec o Bojkotu , za mene to nije akcija pod „vodjstvom.“ Opozicije , koja ne zaslužuje poverenje ni poštovanje gradjana Srbije.
    To je spontana odluka o Bojkotu nas mislecih gradjana , kako nas posprdno naziva ekipa SNS plaćenika i poslušnika jednom čoveku. Koji nije vredan njihove vernosti ,ali do prve parice ,kinte može….

  2. Braca Vucic,aca i Andrej,plus kum Nikola, plus tajkuni Zeks,Peconi,itd… sve ce da ukinu. Ukinuce i Danas,i N1, I Vreme,i Novi magazin,i Nedeljnik i Tabloid,i Ivana Ivanovica, i Kesica, i PLJIZ,i Darka i Marka, i Utisak nedelje.DIKTATURA JE U SRBIJI, TRENUTNO!

  3. Ajde bre, ljudi, bacili vam letke, a ne bombu…ja ne volim ni da čujem za SNS, informišem se isključivo preko neta, ali ne pravite dramu oko bacanja letaka kao da je teroristički napad. To je manir SNS-a, svi to znaju.

  4. Ovaj naslov mog komentara nije da nekog zaklinjem na to, vec…

    Malopre sam e-mailom podsetio b92, posto ni rec nisu rekli o ovom protestu njihovih KOLEGA, da im je Milosevic i ovaj isti AV usred programa sekao kablove, da je mnogo kolega stalo uz njih kada je Insajder (bio u okviru b92) otkrio aferu sa TE i kad im je preceno, da su i novinari iz inostranstva bili uz njih zbog terora koji trpe… Danas su oni – b92 – uz gurua AV.

    Znam da ce N1, Danas, NIN, Vreme… biti uz sve kolege koje trpe (ako se desi to i ALO, Informeru i sl.) maltretiranje, a oni sad „hrabro“ i ulizivacki cute. A urlikace – ako se desi – kako im je tesko!

    Ovo moje „Pamti, pa vrati“ je pitanje za b92″ secaju li se oni sta su sve trpeli u proslosti? Ili je najvaznije biti uz NJega jer on daje pare?

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 10

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.