Bodrožić: Inženjering naprednjaka nemilosrdan i neviđen, obesmišljava izbore

Ostavite komentar


    1. Joco sada si zasluzio taj sendvic koji si cekao. Ajde lupi jos nesto pa imas i sok. Pazi mozes da dobijes BOTulizam ako preteras sa brzom hranom i sokovima iz stranke Ti…..

  1. Danas kupujem novine u jednom trgovinskom lancu, uzmem da prelistam Danas, a lik koji pakuje artikle kaže meni: Zabranjeno je čitati novine. Ja ga pitam da nije to zbog toga što čitam Danas, on slegne ramenima. Ko meni može zabraniti da pročitam ovakav članak g.Bodrožića, pohvalim ga i poželim mu da svako pročita ovako nešto? Onaj lik i ne mora.

  2. Jedino i pravo resenje je da se izbori odrze, da se jos jednom potvrdi volja vecine gradjana Srbije! A da opozicija ostane tu gde im je i mesto-na dnu.

  3. Ako ćemo pošteno ono što je jedino ispravno i pravo rešenje je da se izbori održe bez ikakvih mrlja, da se još jednom potvrdi volja većine gradjana Srbije. Da opozicija konačno shvati da nije problem u medijima, izbornom Zakonu već je problem što gradjani im okreću leđa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.