Bogdan Laban: "Emotivni" siledžija

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Kasno je sada pravdati se. Nema opravdanja za takvo ponašanje koje ne dolikuje čoveku koji se nalazi na takvoj funkciji.

  2. Taj "Univerzitet Edukons" je Toma Nikolić još brže završio. Uspešno, kao što smo videli.

  3. Zaboravio sam tačne formulacije pretnji, ali jedna od njih je bila i da će Polovini navući betonske cipele i baciti ga u vodu, pretnja karakteristična za mafijaše Alfonsa Kaponea i njegovih naslednika, dakle pretnja iz trećerazrednih krimića, filmova i romana, koji govore o mafiji. Prvo mi je bila smešna, ali onda me je podstakla da se zapitam: kakvi su duhovni horizonti takvog čoveka? Kako čovek zadojen najprizemnijim krimićima može da bude gradonačelnik jednog većeg, značajnog grada u Srbiji? Može li uopšte čovek takvog profila da odlučuje šta je u Subotici dobro ili nije, šta je pravedno ili ne, šta je normalno ili nije? Pa sledi pretnja čupanja grkljana, uobičajena za životinje, ali za ljude?! Kako mi to zamišljamo da sa takvim gradonačelnicima i takvim pretnjama uđemo u EU?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.