Bolesni đaci uglavnom prepušteni sami sebi

Povećava se broj učenika kod kojih je potvrđena infekcija virusom korona

Ostavite komentar


  1. A šta je sa nastavnicima? Njih je ministar prosvetni naterao da sede u učionicama sa 25 do 30 dece koja nemaju obavezu ni masku da stave. Roditelji su pritisli da njihova deca idu u školu da bi se oni rešili svojih obaveza pa sada kukaju kako im se deca zaražavaju. A taj virus će doneti i njima kući pa će još više da kukaju.

  2. Ma nije to nista, pustite himnu jos par puta, to ce sigurno resiti sve probleme. Ako to ne pomogne i deca se naprasno ne osete pametnije, verovatno nisu patrijote. A i sta ce im skola, ionako mogu da kupe diplomu kad postanu clanovi sekt… khm, partije… Divim se ovoj vladi, za godinu i po su uspeli da smisle novi pristup, „sve po starom“. Ovakvu vladu ni najgori neprijatelj ne bi uspeo da nam osmisli…

  3. Ucitelji su se prosle skolske godine izivljavali nad decom, nista ih nisu naucili jer je skolski dan trajao 2 sata ukupno, pa su deca preko viber grupe dobijala domace koje deca ni u snu ne bi znala da rese bez pomoci roditelja. Roditelji su ucili decu a ucitelji su im zadavali obimne domace zadatke.

  4. „Prebrzo šaljete poruke. Usporite malo. “
    Šta vam znači to obaveštenje koje se pojavi kad kliknem da pošaljem komentar? Šala? Ne možete da čitate tako brzo? Kompjuter se preoptereti pa dođe do zagušenja informacija?

  5. Pa nek uvedu obavezno testiranje i ucenika i nastavnika , dva puta nedeljno kao u Nemackoj i neka se sto vise i dece i nastavnika ali i roditelja vakcinise, nose maske i eto.Ucenici koji dobiju koronu idu na bolovanje a ostali se dodatno testiraju i ako imaju koronu karantin eto.Tako je ovde to reseno. Ima jedan poseban site skoka, gde se stavljaju obavestenja i domaci a kad se vrate pomognu im nastavnici na dopunskoj i eto.Kako inace kad su ranije bili zbog gripa na bolovanju? Nisu im se slali zadaci…..svi moraju da uloze napor a ne samo skole

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.