Još jedna u nizu renoviranih ambulanti u naseljenim mestima na teritoriji grada Zrenjanina jeste i ambulanta u Mihajlovu koju su posetili gradonačelnik Mileta Mihajlov, pomoćnica gradonačelnika Zorica Denda i Borislav Đorđević, direktor Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“.


Mileta Mihajlov, gradonačelnik Zrenjanina, istakao je da je u renoviranje objekta uloženo oko 2,6 miliona dinara.

– Objekat je potpuno renoviran, od enterijera, instalacije, do krova ambulante. Sigurno je da će ova ambulanta mnogo značiti meštanima Mihajlova, ali i Domu zdravlja „ Dr Boško Vrebalov“ – rekao je gradonačelnik novinarima nakon obilaska ambulante.

Borislav Đorđević, direktor Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ izjavio je da je renoviranje ambulante u tom selu jedno od poslednjih planiranih investicija za protekli petogodišnji period.

– Ovde je praktično izvršena kompletna rekonstrukcija krova, zamenjena spoljna stolarija, unutrašnja farbanja, krečenja i zamena poda. Dobili smo pristojnu ambulantu, kako to ovo mesto i zaslužuje – rekao je Đorđević napominjući da će narednih dana biti završena adaptacija još dva objekta Doma zdravlja.

Doktorka Otilija Bibu Barna kaže da su izuzetno zadovoljni što je renoviranje, zahvaljujući izvođaču radova, okončano na vreme i što sada na raspolaganju imaju ambulantu koja je okrečena, čista i sveža, kako to i nalažu standardi. Inače, u sklopu tog objekta je i apoteka, koja je takođe uređena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari