Bondarjev: U izvozu srpskih mina u Ukrajinu učestvovala firma oca ministra policije

Ostavite komentar


  1. Ako je istina to sto kaze Bodarev, istog momenta treba da lete svi oni koji su znali ili ucestvovali u prodaji oruzja a unapred su znali da to oruzje ide Ukraini bez obzira kojim kanalima i posrednicima islo.Sramota je i za Vucica jer je znao za tu prodaju i znao je da ce te mine biti upotrebljene protiv Ruskog Naroda. Svi oni treba da lete sa polozajima a neki i u zatvor

    1. Koliko se sećam o ovome je već pre njega govorila gospođa Tepić ili neko drugi i govorili su o istoj šemi prodaje – GIM pa ukrajinska firma na Kipru i poljska firma preko koje mine idu u Ukrajinu.

    2. A za to treba da imamo druga dva stuba koje čine državu – Vojsku i Policiju. A oni pljačkaju zajedno sa predsednikom Pljačkaške stranke, koji je okupirao državu kao Vrhovni u svemu, a najviše u laži i krađi.

    3. Naravno da je sve istina, naravno da se bez znanja Vučića (drži sve službe) ništa nemože raditi,…. naravno da se to sve proglašava lažima(takva je politika Vučića), sigurno je da i Vučić ima koristi preko zbog tajnog računa, uostalom to je opasna škola Šešelja, neće niko odgovarati jer je takav sistem, ali jednog dana…. biće jasno…

  2. Samo treba dodati da se to nista ne bi desilo da vrhovni gospodar nije odobrio.Da, da , to je taj mali koji dolazi kod Putina u goste…

  3. Sad da opletu po ovom coveku… Sad ce da smisle neku aferu za njega pa udri dok se ne javi sledeci 🙂

  4. Зар наш брат Рус да каже ово? Он је руски издајник кога је Ђилас платио, да полете по др Неши и тати. Ово је најбоља влас’ у историји Србије. Воле Русе и Кинезе, и они воле нас. Златно доба.

  5. To je bio znaci tata koji je u zadnjih godinu dana batalio lesinarenje i reketiranje srpskih hotelijera nakon sto mu je ministar sin dao da krade svoj srpski narod (koji ga je izabrao!). u visini 20,000 prosecnih mesecnih plata (10 milja eura)

    1. Dakle ako bi ta godisnja plata zadrzala mladu porodicu to je znaci oko 10,000 ljudi napustilo zauvek Srbiju -zahvaljujuci Stefanovicu.
      Ja mislim ako je Vucic bolestan pa nije reagovao kada je trebao – sada je vreme.

  6. Sokantan obrt za renomirane muljatore…?? Zato, verovatno izvode performanse-protesti podrske…Mnogo se prave blesavi…!!!

  7. Vucic i njegova ‘familija’ za pare i Ruse ubijaju. Ali to nije nista novo. Jos 2016 se novo oruzje i Krusika i Zastave naslo u rukama sirijskih terorista i to u provinciji Latakija gde su pucali s njima i na ruske vojnike. Nekoliko ih je i poginulo tada. Mozda i od oruzja don Vuciceve ‘familije’.

  8. Magazin BUKA 2017.podsetio nas gde to mi živimo:
    ”Zemlje koje su nikle iz groba Jugoslavije nisu države, nego pljačkaonice u kojima se naše kapitalističke svinje igraju Zapada, demokratije i slobodnog tržišta
    Na Balkanu se divlja djeca tranzicije, naša kapitalistička odojčad, igraju Zapada, demokratije i slobodnog tržišta
    Vijest kaže: „Francuski parlament je usvojio zakon o moralnosti političkog života, kojim se zabranjuje političarima da zapošljavaju članove svojih porodica, što je prvi veći zakonodavni poduhvat predsjednika Emmanuela Macrona.
    Zakon zabranjuje ministrima, poslanicima i članovima lokalnih vlasti da zapošljavaju vjenčane ili nevjenčane supružnike, roditelje i djecu pod prijetnjom kazne od tri godine zatvora i 45.000 eura“.
    Dobro… „Moralnost političkog života“ je oksimoron.
    Ali, realno, nije im loš zakon. Nama bi, u svakom slučaju, valjao sličan. Ne da ga donesu, jer mi mudrih i pravednih zakona imamo „za izvoza“. Nego da ga, za promjenu, sprovedu…”

  9. Dobro nasim oruzjem ubijani su Rusi u Ukrajini i Siriji. Ali, ko je i cija se deca ubijaju drogom sa plantaze marihuane Jovanjica i od tona sinteticke droge koju pravi Zarubica and kompani iz vlasti. Drogom se ubijaju nasa deca da li ce neko kazniti ZEMUNSKI KLAN koji taj posao radi.i od njega se lepo bogati. Gomila novac na tajnim racunima u inostranstvu, pretezno u Americi. Kupuju se hoteli i restorani u Svajcarskoj, Nemackoj i Austriji. Zidaju se zgrade sa hiljadama stanova u Beogradu i vecim gradovima Srbije, zidaju se nove velelepne vile u selima gde su stacionirane laboratorije za preradu i proizvodnju droge. I grupise zemlja oteta od ucenjenih seljaka.
    Ima li neka vlast da kazni ovu zlocinacku druzinu na vrhu vlasti za ubijanje nasih ljudi? To vi nama kazite gospodo pametnjakovici.

  10. Naši amateri misla je lako izigrati swvetsku špijunsku službu kaja se gradi i neguje desetlećima a kod nekih i stolećima . Lako je zavesti Srpsle naivce i lakomislene protuve ali to ne pali u svetskoj špijunskoj oligarhiji gde se zna tačno ko je jači pd jačega

  11. Pokupiće ovi radikali još mnogo ordenja i para ovog naroda dok narodz ne proradi kliker.

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 7

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.