Bor: Proglašena vanredna situacija zbog požara na gradskoj deponiji

Ostavite komentar


  1. Borani kao da su osuđeni na trovanje otrovnih gasova iz topionice bakra i sa gradske deponije. Deponija truje građane Bora i okolnih sela nekoliko dana godišnje, a topionica non stop. U tom smislu predsednik je imao sastanak sa kineskom vlasniku nekadašnjeg RTB Bor i dogovorio sa kinezima zagađenje da se reši do nove godine, a zaboravilo se da rešavanje zagađenje Bora trajaće godinama. Predsednik nije ni pomenuo grobara RTB Bor i najnovijeg autora zagađenja koji je „gradio i izgradio“ nakaradnu svoju topionicu bakra sa ljudima znanih i neznanih samo njemu, Spaskovskom. Umesto da snosi konsekvence u apsani on se šepuri kao višestruki nobelovac, a za njegove greške se okrivljuju kinezi. Tako je to kada se gleda sa naočarima pomućenog mozga i savesti.Borani kao da su osuđeni na trovanje otrovnih gasova iz topionice bakra i sa gradske deponije. Deponija truje građane Bora i okolnih sela nekoliko dana godišnje, a topionica non stop. U tom smislu predsednik je imao sastanak sa kineskom vlasniku nekadašnjeg RTB Bor i dogovorio sa kinezima zagađenje da se reši do nove godine, a zaboravilo se da rešavanje zagađenje Bora trajaće godinama. Predsednik nije ni pomenuo grobara RTB Bor i najnovijeg autora zagađenja koji je „gradio i izgradio“ nakaradnu svoju topionicu bakra sa ljudima znanih i neznanih samo njemu, Spaskovskom. Umesto da snosi konsekvence u apsani on se šepuri kao višestruki nobelovac, a za njegove greške se okrivljuju kinezi. Tako je to kada se gleda sa naočarima pomućenog mozga i savesti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.