Borović: Poligraf nije dokazno sredstvo

Ostavite komentar


  1. Za ispitivanje političara i glumaca treba da se koristi „španska inkvizicija“ jer su i jedni i drugi profesionalni lažovi jer političar koji ne laže nije političar, a glumac koji ne laže ne ume da glumi

    1. Boro, u Pracetovom svetu postoji narod koji sebe nazivaju Zuni. Oni ne umeju da lazu, takvi su im geni. Ponekad se, greskom, pojavi neko ko uspe da slaze nesto. To su najcenjeniji ljudi kod Zuna i oni im prepustaju sve poslove sa ostalim narodima. Nazivaju ih sekretar za PR ili ministar vanjski poslova ili tako nesto, prepricavam.

  2. Судски није доказно средство али носи извесну тежину, чак и у правном смислу, јер се суд у својој процени осврће и на њега иако га не може користити као доказно средство. Тако да није истина да је „бесмислен“, не би га радили да је „бесмислен“. А није ни обавезан. Нисам приметио да га Вучић промовише као доказно средство, па сви знају да није доказно средство!

    1. Potpuno se slažem sa ovim komentarom. Što se tiče tvrdnji gospodina Borovića rekao je jednu tačnu i poznatu stvar – Poligraf nije dokazno sredstvo, a s tim u vezi izneo – Poligraf je “ besmislen“, ovkva tvrdnja nije dostojna jednog advokata, a da predsenik Republike promoviše poligaf kao dokzno sredstvo, morao bi g. Borović da navede autentičnu izjavu g. Vučića.

      Željko Duga

  3. А средствима јавног дезинформисања треба забранити да коментаришу и доносе пресуде пре завршетка судског процеса и правоснажне пресуде.

  4. Došlo je vreme kada obrazovani i kompetentni moraju da se ćeraju sa neobrazovanim i priprostim polusvetom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.