Borović: Pravosuđe doživelo konačni slom kada je Vučić kazao da ne treba produžiti pritvor Koluviji

Ostavite komentar


  1. Nije ni cudo kad je nekom takva katastrofalna drzava i vlast predmet za smejanje.Ovde normalnog coveka hvata jeza.Nadmasili su i Kolumbiju.

  2. Govori istinu , niko nema pravo, u pravnoj drzavi da ometa istragu. Zna se ko prikuplja dokaze ko o njima odlucuje, niko ne sme da javno iznosi cinjenice koje ometaju istragu. U ovoj drzavi samo ako smatraju da treba zataskati ili nekoga neosnovano optuziti zakona nema. Ovo je samovlasce.

  3. Ma Vucic najbolje zna da li i kome treba produziri pritvor, a ne tamo neki advokati. Mi smo na neposrednim izborima izabrali Vucica, a ne Borovica. Pa sta ako je proizvodio i prodavao drogu,vako Vucic to zna i kaz da je u redu.

  4. U kojo državi na Svetu, vlast ne postavlja sudije ?
    Samo u banana državicama, jer tamo ih postavljaju ambasade.

  5. Ne znam samo zasto niko nije procesuirao tuzioce koji drzavnim funkcionerima daju dokazne materijale da sa njima paradiraju po televizijskim stanicama i iste objavljuju? Da li tome moze da se stane na put?

  6. Србија и правосуђе, са њом, су доживели слом 1941-ве године. Швабе, па комуњаре. Швабе се полако враћају, а комуњаре никако да оду.

  7. Potpuno tačno, a to nije ni vrh ledenog brega. Mada smo jako slični sa Hrvatskom, tamo bar njihov USKOK radi posao kao i tužilaštvo. Tamo bar imaju dve partije koje se medjusobno bore, ali baš zato se hapse i procesuiraju čak i najviši funkcioneri. Kod nas su svi članovi SNS zaštićeni kao beli medvedi i rade šta im se prohte bez straha od bilo kakve kazne.

  8. Imali neki grešnik puki ѕiromah dastega vi gos.advokat odbanili. Odavno ѕe zna odakleste ikoga zastupate. Dok Vučič nije došao na vlast ѕveje cvetalo sve sudjeno po zakonu i bužijoj pravdi pase sporovi rešavali u roku 15-20 godina i svi grešnici pravilno osudjeni na slobodu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.