Borović: Tužilaštvo moralo da preispita izjave o atentatu na Vučića 1foto FoNet Aleksandar Barda

Poslednjih dana se nižu zanimljivosti is sfere sudstva, pravosuđa i kriminala. Posle jučerašnjeg svedočenja saradnika-svedoka na suđenju Belivukovoj grupi da je bio planiran atentan na predsednika oglasio se i sam Aleksandar Vučić.

On je najavio da će se o tom slučaju tek pojaviti novi podaci. O svemu tome u emisiji Među nama razgovarali su advokati Toma Fila i Borivoje Borović, prenosi Nova.rs.

„Postoji neki kolorit u parlamentu. Sa jedne strane imamo jednu varijantu koja je crnogorska jer nema vređenja nema potcenjivanja, nema ničega“, izjavio je advokat Toma Fila kao odgovor na brojne incidente koji su postali sveprisutni u srpskom parlamentu.

Takođe, komentarišući SNS poslanika koji je simulirao oralni seks u parlamentu dok je poslanica govorila advokat Fila rekao je da je to nedopustivo, uprkos tome što nije krivično delo, te da se takvo ponašanje smatra nedopustivim.

Advokat Borović je komentarišući temu srpskog parlamenta kazao da se vrlo dobro seća 90-ih godna kada su radikali pravili glavne probleme u parlamentu.

Osvrćući se na ponašanje poslanika naprednjaka u parlamentu, Borović ističe da u SNS-u uglavnom sede Šešeljevi učenici.

Komentarišući svedočenje svedoka-okrivljenog na suđenju Belivukovoj grupi, Borović objašnjava da je tužilaštvo moralo da preispita izjave o atentatu na Vučića.

Advokat Toma Fila izjavio je da je, dok je branio Slobodana Miloševića, bio prisluškivan i praćen po naređenju pripadnika BIA bez odobrenja Vrhovnog suda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari