Botovi među zaposlenima u vrtićima i školama: Koliko ih je i kako se prepoznaju?

Ostavite komentar


  1. Lako se prepoznaju i na ovom portalu. Slicne recenice, fraze koje ponavljaju.

  2. Tako sam ostao bez posla zbog necijeg sticenika, a potvrdjenog bota i to sudskom presudom, na pravdi Boga.

  3. Ruma je mala, ali botova ima među nastavnicima i vaspitačima, mi smo ih prepoznali. Za jednu čak nameštaju da postane direktor osnovne škole! Sramota!

  4. Sto se tice direktora po skolama njima treba u Zakonu smanjiti ovlascenja.Oni rade sta hoce.Skol.Odbor je ko bajagi , savet roditelja takodje sindikati po skolama tj pred.sindikata u skoli samo onako postoji i uzima procenat , ulizuje se direktoru, posteni nastavnik nema nikakvo pravo.

  5. Mislim da botovi postoje u svakoj partiji., a naročito Twitter botovi Demokratske stranke o tome se ne priča sada.

  6. Tacnije receno, procentualno ih najvise ima u vrticima i skolama. Za vrtice potpisujem da je 80% vaspitacica u unutrasnjosti u nekom trenutku botovalo, u skolama 100% zaposljenih u poslednjih 10 godina. Nema uciteljice mladje od 40 koja nije bot istovremeno.

  7. U školi u kojoj radim, ti botovi nisu poslušni, nego bahati. Našla sam ih na listi, što je bilo i za očekivati, ali mi se ništa manje ne gade zbog toga. Naprotiv.

  8. Ništa nije tako primitivno i nepismeno kao naprednjački botovi, po tome se izdvajaju i lako prepoznaju.

  9. Interesantna tema, predškolske i školske ustanove, omalovažavanje i svođenje na najniži mogući nivo. Blaćenje svega što predstavlja državu Srbiju, od somova plaćenih demokratskim državama zapada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.