Božić: Ni Andrej Vučić, niti bilo ko drugi, nije tužio N1

Predsednik države tvrdi da je njegov brat Andrej Vučić pominjan na televiziji N1 čak 6.357 puta za plantažu marihuane u Jovanjici i da ih je dobio na sudu

Ostavite komentar


  1. Kome je poligraf glavno oružje u otkrivanju istine, taj beži od sudova, kao đavo od krsta!

  2. Suština je da N1 svakako favorizuje opoziciju ,ali to je njihovo pravo.Iz takve uređivačke politike Logično je da svaku upakovanu aferu od strane opozicije oni sa stotinu svojih sagovornika ponove pa tako i ime Andeja Vučića, a da pri tom kada se nešto dobro desi u državi (neka dobra fabrika,nova bolnica….) jako stidljivo ili skoro nikako ne prenose vesti.

  3. Možda je mislio da kaže da je ukupno toliko gledalaca čulo spominjanje bate. Koliko je ljudi ostalo bez kanala N1, možda je to u pitanju. Njima ni sajt baš ne funkcioniše, nešto imam problem da ostavim komentar. Javlja neku grešku.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.