Božović: Mladi da se pobune

Ostavite komentar


  1. Evo ja sam neko ko je vrlo mald sa dobrom perspektivom, obrazovan, naucen da radim na sebi i da se borim i nikada nisam pomisljao na odlazak iz zemlje, isto kao ni vecina mojih prijatelja. Ne trazite krivca u o ovoj vlasti, vi ste ti koji su napravili stanje u zemlji iz kog se sada cupamo.

  2. Nasi politicari a posebno ovi koji svakako navijaju za sebe kada bi oni dosli na vlast uradili bi isti kao ova bolumenta. Dragi nasi politicari Vi ste bez ideje i koga cete vi uciti kada nista u zivotu niste radili osim trabunjali. Dovoljno vas videti u skupstini gde se nista pametno nemoze cuti osim vredjanja i nepreglednih replika kojima ispada zelite samo da pokazete zapravo koliko ste glupi. Kada bi se sa 50 mil moglo zaposliti 50. 000 ljudi to bi sutra uradio ali vi lupetate samo da nesto kazete bez smisla i odgovornosti. Od drzave ste napravili realiti sou i nimalo ste zbog toga ne stidite jer ste bez stida i srama. Umesto da pozivate na red rad i disciplinu vi pozivate na nemir i bunt na rusenje u nedostatku boljih ideja jer ih nemate. Svima vama samo fali batina i oruzje jer vi drukcije i neznate. A kada dodjete na vlast onda po starom hvala na savetu.

  3. Ali ti Balša lepo živiš, šta savetuješ ljudima kako bi imali novca koliko i ti imaš? Kako si ti stekao novac? Jesi li ga teškom mukom zaradio?

  4. Kad se približavaju izbori uvek se setite mladih i penzionera. A posle pojeo vuk magarca.

  5. pa vi ste naterali mlade da odu iz zemlje jer nisu imali nikakvu perspektivu,

  6. a sto ne date informaciju koliko je mladih otislo iz zemlje dok ste vi bili na vlast.

  7. A zasto ti ne das savet mladim ljudima sta da rade i kako da dodju do para kao ti,sram te bilo ti da pricas nesto u ime mladih najobicniji mali lopov i prevarant si ti i dok ste vi bili na vlasti najvise mladih je otislo,a sada je vec druga prica i ja i dosta mojih prijatelja je naslo posao i oseca se boljitak

  8. Isto je stanje bilo i kad ste vi bili na vlasti, tako da napustanje zemlje nema veze sa sadasnjom vlascu, nego je to jednostavno odluka pojedinca.

  9. Mladi koji imaju viziju, obrazovanje i ambiciju mogu itekako da napreduju i u Srbiji. Samo ne treba da budu uljuljkani i ocekuju da im se sve servira. Ima dosta mladih koji su samoinicijativni i zaradjuju vise nego pristojno u Srbiji. Dakle, nije problem u drustvu, vec u zelji da rade na sebi.

  10. Egzodus mladih je počeo posle 2000.godine, sve ste uništili što se moglo a ovo sad što se dešava to je samo posledica vaše vladavine

  11. Trebali ste mlade da pozivane na bune za vreme demokrata, kada nisu imali perspektivu i kada nisu znali šta ih sutra čeka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.