Bramerc osudio negiranje zločina i genocida u Srebrenici i slavljenje zločinaca

Ostavite komentar


  1. Trebali su tvoji nalogodavci, Dragi Serz, da zavrse taj rat koji su poceli protiv Srbije 1999, a zaustavili ga na pola i zamrzli ga, vezali nam siptarsko Kosovo oko vrata, … i pobegli?!!! A sve u nadi da cemo se sami od sebe ugusiti i zavrsiti protiv sebe samih ono sto su oni poceli? Vidis Serz, tako se ne stvara istorija, a jos manje dresiraju Srbi i resavaju balkanski problemi stari vekovima. Sada, umesto kontrole, imate situaciju koju cete za par decenija morati da resite nekakvom novom mirovnom konferencijom o Balkanu iz koje ce srpske zemlje izaci bas kao i nemacke posle Berlinskog Zida. Mi strpljenja imamo, … vi ne!

  2. E pa sudijo, sramotna je vaša zakletva jer optužujete posledice a ne uzroke. Vi to dobro znate, gledate nas u oči i blatite poštenu odbranu. Molim vas, šta mislite o hrvatskom genocidu tokom II Sv.rata kada je samo u Jasenovcu neljudski ubijeno preko milion Srba? Da li imate iole dostojanstva i časti?Neka vas svake noći posećuju duše nemilosrdno ubijenih iz Žute kuće i iz Jasenovca.

  3. Meni samo nije jasno da ova bulumenta nikako da vidi srpske žrtve,kao da niko od Srba nije ubijen u ovim ratovima.Osuđujem svaki zločin,ali ne mogu da shvatim zašto za njih nisu sve žrtve iste,možda zato što smo gubitnici,a da smo za desetak dana razbili Hrvatsku a mogli smo da nas Milošević nije stalno vraćao na početne položaje,sada bi se druga priča pričala.Sa pobednikom se drugačije razgovara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.