Branislav Trifunović: Nema uslova za izbore

Ostavite komentar


  1. „Filozofiju“ ovoga čoveka shvatam na sledeći način? Učestvovaću na izborima, ali samo pod „jednakim“ uslovima, koji mi garantuju da ću ja pobediti?!

    1. Kada kažete “ovog čoveka” pretpostavljam da mislite na Vučića jer je on jedini koji reklamira “poštene” izbore pod parolom “Svi učestvujemo a samo ja pobedjujem”!

      1. Mislim da ste smešni sa ovakvim infantilnim smicalicama, koje su karakterističnije za decu, u ranom detinjstvu, nego za ozbiljne ljude. Ništa se ne postiže kuknjavom i upiranjem prsta u one koji su bolji od vas. Nemate šta da ponudite. Vaše ponašanje asocira da imate neverovatnu pasiju da kreirate haos u Srbiji, u kome bi cvetala „pravda“ ulice i uličnih bandi. Narod to oseća, prepoznaje i boji se toga. Koliko smo samo „revolucija“ imali od 1945 godine do danas? Tragično što sebi stvarate privid da su „svi uz vas“ jer živite na društvenim mrežama, u nekom svom virtuelnom svetu i uvek kada sidjete u narod pokažete se kao gubitnici.. Ponudite nešto konkretno i pametno narod će vam poverovati.

  2. U startu necu uci u trku zato što znam da nisam u stanju da je istrčim do kraja, sigurnije mi je da stojim uz stazu i vičem kako trka nije fer.

  3. Ni kod Miloševića nije bilo uslova.Ono je bila blokada medija i još bez interneta pa je izgubio na izborima 2000.godine.Mislim da je nešto drugo u pitanju kada vas narod neće.Mislite o tome.

  4. Da znaju oni koji bi trebali da znaju jer se pojavljuju kao lideri protesta, onda bi se protest završavao ispred Skupšine, leglu protuva i budaletina koje brukaju “Narodni dom” samo što mogu da u njega uđu, a tek kada nešto progovore onda se normalan čovek pita:”Je li to moguće, ljudi moji”?! A kada bi videle i čuli šta im narod poručuje, uplašili bi se koliko i njihov ludi Vođa, koji se noću iz sna od straha znojav budi.

  5. Бранислав је као грађанин изнео свој став али би неки да га прогласе као политичара и оптуже да нема храбрости да изађе на изборе које нико ни од политичара није тражио.Недавни скуп његових је био искључиво њиховим пребројављањем колико их је да ли им број опада и зато ОН стално понавља причу о изборима.Ви који исмејавате мишљење глумца чините то у вашој штампи и величајте лик и дело нарцисоидног шизофреничара а оставите нама ДАНАС јер ту једино можемо изнети наше мишљење које се не слаже са вашим.Убеђен сам да до скора нисте узимали ДАНАС у руке а сада то чините по налогу да се стекне утисак како опозиција хоће да поново заузме фотеље и настави пљачку коју је ОН зауставио. Дођите на протест и видеће те да је то народ а не лидери странака

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.