Brankica Janković pozvala Rome da prijave diskriminaciju

Ostavite komentar


  1. Super…. A sto su zene diskriminsane u reklami o tv operateru, pri tom je recenica kao duhovita:,,bolje budite kod ovog operatera nego kod dosadasnjeg jer svaki put kada gledate fudbal zena na kisi mora da vrti antenu na krovu,,….. bajno….

  2. Pozovite rome, ako vec ne smete da ih kaznjavate, da ne pale smetljista koja i bez njihovog potpaljivanja predstavljaju ekolosku katastrofu, a kamoli kad ih oni poliju benzinom i potpale pa danima sve smrdi. Kad im nesto kazesodmah kazu da su ugrozeni i da im nedamo da rade i skupljaju sekundarne sirovine.

  3. Lepo. Bilo bi još lepše da je ta Brankica- ili kako joj je već pravo ime- pozvala i nas obične ljude a ne samo one kao „beli medvedi“ zaštićene primerke Homo sapiensa, naše sugrađane Romi, da i mi beloputi ljudi prijavimo teror Roma nad nama! Teror manifestovan kroz svakodnevne krađe, otimanja, čest grupni teror njihove dece nad našom pred i u nekim školama, nasrtanja na ljude kod prosjačenja, „skakanja na šofer-šajbne“ uličnih perača, teror „graditelja“ tzv. nehigijenskih naselja tik pod prozorima višespratnica na npr. Bežanijskoj kosi itd.itd. Onda bi to bila prava jednakost i podrška za sve a ne samo za jednu grupaciju ljudi- zvanih Romi! Ne znam da li ćemo uspeti da sakupimo dovoljno istomišljenika da osnujemo udruženje „Zaštita svih građana od Brankice Janković i njenih ideja i zahteva“ . Videćemo.

    1. odavno nisam pročitao direktan komentar na problem koji je prisutan samo što niko ne sme o tome da piše jer je i to državni posao kao što beše sve od osme sednice!
      ako vam nije teško pogledajte prilog
      ukucajte
      tamna strana u bp
      i videćete surovu gimnastiku zaštićenih belih medveda
      i nikome ništa!!!!!!!!!!!!!!!
      srbi ugroženi u srbiji od belih međeda!

  4. P(r)ozivam g.Brankicu Janković da se vozi avionom koji vozi Rom pilot koji je dobio dozvolu zahvaljujući „pozitivnoj diskriminaciji“ tj. imao je blaže kriterijume zbog „diskriminacije“. Takođe pozivam je i da se leči, ide na operaciju, ona ili njena deca, kod sličnog takvog doktora Roma koji se malo „provukao“ kroz školu i lakše dobio diplomu, opet zbog te „čuvene diskriminacije“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.